Kısa adı GMİS olan Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdür Yardımcılığı'na atanan İsmail Güner ile TTK Karadon Müessese Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Özçelik'i ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

TTK GENEL MÜDÜRÜ GÜNER'İ ZİYARET ETTİLER

GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam, TTK Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan İsmail Güner'i makamında ziyaret etti.

Güner'e başarı dileyen GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Öncelikle hayırlı olsun. Kurumun içinden gelen bir isimsiniz. Kurumun, uzun yıllar her kademesinde görev yaptınız. En son TTK Genel Müdür Yardımcılığı'na atanmanız nedeniyle sizleri kutluyor ve başarılar diliyoruz dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden TTK Genel Müdür Yardımcısı İsmail Güner ise, Hep birlikte Kurumu nasıl ayağa kaldırırız amacı doğrultusunda çalışacağız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum dedi.

 

KARADON MÜESSESE MÜDÜRÜ ÖZÇELİK'İ ZİYARET ETTİLER

GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam, GMİS Karadon Şube Başkanı Neşet Cebeci ve Şube Yöneticileri TTK Karadon Müessese Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Özçelik'i makamında ziyaret ederek başarı dilediler.

GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Amasra Müessese Müdürümüz Mustafa Özçelik'in Karadon Müessese Müdürlüğü görevine atanması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Kendisi, Kurumun çeşitli müesseselerindeki başarılı çalışmalarından sonra TTK'nın en büyük müessesesi olan KaradonMüessesesi'ne Müessese Müdürü olarak atandı. Biz Sayın Özçelik'in diğer müesseselerde gösterdiği başarıyı KaradonMüessesesi'nde de göstereceğine inanıyoruz. Son dönemde Müessesede yaşanan olumsuzlukların olumluya çevrilmesinde önemli katkıları olacaktır. Sayın Özçelik'in Karadon Müessese Müdürlüğü'ne atanmasına yürekten sevindik. Genel Maden İşçileri Sendikası olarak daima arkasında olduk, bundan sonra da arkasında durmaya devam edeceğiz. Başarılı olacağına inanıyoruz. Yeni göreviniz hayırlı olsun dedi.

Müessesenin sorunlarının çözümü için birlikte çalışacaklarını belirten TTK Karadon Müessese Müdürü Mustafa Özçelik, Kurumda 35 yıllık çalışma hayatımın bir bölümü işçilikte geçti. Ben de işçiliğin, işçilik şartlarının ne olduğunu yakından biliyorum.

Kurumun çeşitli müesseselerinde uzun yıllar çalıştım, yöneticilik yaptım. Çalıştığım her yerde bu müessesedir-o müessesedir, sorunları vardır, iyidir-kötüdür diye bakmadık, işimizi yaptık. Burada da işimizi yapacağız. Kanun ve tüzüklerin, nizam ve yönetmeliklerin verdiği yetkiler doğrultusunda çalışacağız. Bu çalışmaların ardından başarı ya da sorunların düzeltilmesi geliyorsa gelecektir. Yoksa biz Karadon'a bazı olumsuzluklar var diye gelmedik. BizKaradon'dada, eskiden çalıştığımız gibi hep birlikte çalışacağız. Karadon'un belirli bir üretim seviyesine gelmesini birlikte sağlayacağız. Mustafa Özçelik'in bunu tek başına başarması mümkün değil.

İşçilerimizle, işçi temsilcisi arkadaşlarımızla, mühendis arkadaşlarımızla hep birlikte yapacağız. Biz onlara bir önderlik yapacağız. Bir bakıma ağabeylik yapacağız.

Ziyaretiniz için ve bana atfettiklerinizden dolayı teşekkür ediyorum dedi.