Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müesessei Gelik İşletmesi’nde Ramazan Bayramı dönüşü işbaşı yapan maden işçilerini ziyaret ederek geçmiş bayramlarını kutladı, kazasız belasız çalışmalar diledi.

Ramazan Bayramı dönüşü TTK Karadon Müessesesi Gelik İşletmesinde, 20 Temmuz 2015 tarihinde 24-08 vardiyası ile 08-16 ve 16-24 vardiyalarında iş başı yapan madencileri ziyaret eden Demirci, madencilerle tek tek tokalaşarak geçmiş bayramlarını kutladı ve kazasız belasız çalışmalar diledi.

GMİS Karadon Şube Yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Genel Başkan Demirci, başta TTK Toplu İş Sözleşmesi (TİS) başta olmak üzere madencilerin kurum ve işyeri ile ilgili sordukları sorular hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Hakkı Arslan, Genel Mali Sekreter Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Satılmış Uludağ ise TTK’ya ait diğer müesseselerde çalışan madencileri ziyaret ederek geçmiş bayramlarını kutladılar ve başta TİS olmak üzere kurum ile ilgili gelişmeler hakkında bilgilendirmelerde bulundular.