Toplu sözleşme görüşmeleri için Ankara'ya giden Genel Maden İş Sendikası(GMİS) yöneticileri, Bolu'nun Gerede ilçesi yolunda trafik kazası geçirdi.
        GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, sendika yönetim kurulu üyeleri Satılmış Uludağ ve Muharrem Sarıçam'ın da yaralandığı trafik kazasının, toplu sözleşme görüşmeleri için Ankara'ya giderken yaşandığı öğrenildi. Sendika yönetimi olarak 3 araçla Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK)nda çalışan 11 bini aşkın işçiyi ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinin oturumuna gittiklerini anlatan Alabaş, yaşanan olay nedeniyle çok üzüntülü olduklarını söyledi.
        Mustafa Dübüş'un kullandığı 67 EE 999 plakalı otomobil, D-100 karayolu Yeniçağa Orman İşletmesi kavşağında İsmail Çelik idaresindeki 67 LN 977 plakalı kamyonetle çarpışmış, otomobilde bulunan GMİS Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam, Başkan Yardımcısı Uludağ ile otomobil sürücüsü Mustafa Dübüş, kamyonet sürücüsü İsmail Çelik, Hanife Çelik ve Tahsin Doğaner yaralanmıştı. Kazada yaralananlardan Muharrem Sarıçam'ın durumunun ağır olduğu belirtildi.