Zonguldak Şehir Odası İl Temsilcisi Kamuran Ayyıldız beraberinde Kandillililer Derneği Başkanı Korhan Us ile Önder Gazetesi'nin merkez bürosunu ziyaret ederek Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ve gazete personeli ile görüştü, 27'nci kuruluş yıldönümünü kutladı.  Ayyıldız ve Us, kurulduğu günden bugüne kadar bölgenin tarafsız ve güvenilir haberlere imza atan Önder Gazetesi'ne bundan sonraki döneminde de başarı diledi, gazete personelini çalışmalarından ötürü tebrik etti.

GMİS YÖNETİM KURULU ADINA GENEL BAŞKAN HAKAN YEŞİL

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu adına Genel Başkan Hakan Yeşil, Önder Gazetesi imtiyaz sahibi Celal Bozkuş adına gönderdiği kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

"22 Nisan 1992 tarihinde yayın hayatındaki yerini alan, geçen süreçte, basın sektöründe saygın ve öncü bir yer edinen Önder Gazetesi'nin 27. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutlarım. Önder Gazetesi'nin nitelikli, ilkeli ve objektif yayıncılığını yakından takip ediyoruz. Basın-Yayın camiasının önde gelen gazetelerinden biri olan Önder Gazetesi'nin yürüttüğü başarılı kamu göreviyle, daha çok uzun yıllar bölgemize ve ülkemize hizmet edeceğine inanıyor, başarılarınızın devamını diliyorum"

AVRUPA ZONGULDAKLILAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

Dernek Yönetim Kurulu gönderdiği kutlama mesajı şu şekilde: "Kuruluşundan bugüne kadar tarafsız, doğru ve objektif haberciliğinden taviz vermeyen Önder Gazetesi'nin 27. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimizle kutlar, başta Celal Bozkuş olmak üzere Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ve tüm ekibe başarılar dileriz"

ZGC'DEN KUTLAMA MESAJI

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Genel Merkezi (Ereğli, Devrek, Çaycuma, Alaplı, Gökçebey, Kozlu ve Kilimli) Yönetim Kurulu Başkanı Derya Akbıyık, Önder Gazetesi'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı gönderdi. Akbıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Zonguldak ili , Ereğli ilçesinde günlük yayımlanan vasıflı gazete, , Önder 28 yaşına girdi. Çeyrek asrı geçen, ilinin ve ilçesinin tüm haberleri ile dikkat çeken, toplumsal önemli haberleri ile bilinen ve tanınan, önemli bir okur sayısına sahip, Önder Gazetesi ilk yayımlandığı 22 Nisan 1992 yılından bugüne, başarı grafiğini her geçen yükselttiği görülmüştür. Gazete görev alan tüm çalışanlarının, sarı ve sürekli basın kartı sahibi olması önemlidir. Başta kurucu ve imtiyaz sahibi Celal Bozkuş, yazı işleri müdürü M. Kemal Bektaş, Editör Derya Tetik, yazı ailesi, muhabir, teknik ekip ve dağıtıcılarının da 28. Yaşını kutlar, başarılar dileriz. Nice yaşlara, nice 28 yıllara"

HÜSEYİN UYSAL

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESİ ÖNCEKİ BAŞKANI

Kdz.Ereğli Belediyesi'nin önceki başkanı Hüseyin Uysal, Önder Gazetesi Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Bektaş'ı telefonla arayarak 27. kuruluş yıldönümünü kutladı, başarı temennisinde bulundu. İstanbul'da bulunduğu için ziyareti gerçekleştiremediğini anlatan Uysal, "Gazetenin kurucusundan çalışanlarına kadar emeği geçenleri kutluyor, daha nice başarılı yıllar temenni ediyorum" dedi.

TED KDZ.EREĞLİ KOLEJİ

TED Kdz.Ereğli Koleji Genel Koordinatörü ve Lise Müdürü Nilay Serter Hanlıoğlu da gazeteniz Önder'in merkez bürosuna kutlama mesajı gönderdi, kuruluş yıldönümünü kutladı.

BBP GENEL BAŞKANI BAŞDANIŞMANI TOLGA ARAL

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin Başdanışmaın Tolga Aral da Önder Gazetesi'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı gönderdi. 

KDZ.EREĞLİ TSO BAŞKANI ARSLAN KELEŞ

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş de gazeteniz Önder'in merkez bürosuna çiçek gönderdi.