Genel Maden İşçileri Sendikası’nın 9-10 Nisan 2010 tarihlerinde yapılan 9. Olağan Genel Kurul sonrasında oluşan yeni Yönetim Kurulu’na tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Güner ve Eroğlu Yeni Yönetimi Kutladı
Türkiye Taşkömürü Kurumu Karadon Müessese Müdürü İsmail Güner, Müessese Müdür Yardımcısı Yusuf Ünlütürk, Kozlu Müessese Müdürü Kazım Eroğlu GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş’ı makamında ziyaret ederek başarı dilediler. Ziyaretlerde, Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, Genel Sekreter Behzat Cinkılıç, Mali Sekreter Muharrem Sarıçam, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Osman Tutkun’da hazır bulundular.

TES-İŞ ve Sağlık-İş’ten GMİS’e Ziyaret
Türk-İş’e bağlı Tes-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Hasanefendioğlu, Sağlık-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Cevdet Şahinhan, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alabaş’ı  kutlama ziyaretinde bulundular. 1 Mayıs, Birlik, Dayanışma ve Mücadele Günü’nü Zonguldak’ta geniş bir katılımla kutlayacaklarını belirten GMİS Genel Başkanı Alabaş, Hasanefendioğlu ve Şahinhan ile  1 Mayıs etkinlikleri konusunda görüş alışverişinde bulundular.

İrfan Yazıcıoğlu Alabaş’ı Kutladı
Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekili aday adayı ve işadamı İrfan Yazıcıoğlu, GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş’ı makamında ziyaret ederek başarı diledi. GMİS Genel Merkez Yönetim Kurulu’nun da hazır bulunduğu ziyarette, Yazıcıoğlu’na teşekkür eden Alabaş madencinin; Zonguldak’ın, bölgenin sorunlarını bilen ve mücadeleye hazır genç bir yönetime görev verdiğini vurgulayarak, verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi.

Zeki Usluoğlu Ziyareti
Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Zeki Usluoğlu, GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Usluoğlu’nun ziyaretinde GMİS Genel Merkez Yöneticileri de hazır bulunduğu ziyarette Alabaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Zonguldak ve bölge politikalarında birlikte mücadele etmek için destek istedi.

Şoförler Odasından Alabaş’a Kutlama Ziyareti
Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanlığına seçilen Eyüp Alabaş ve Genel Merkez Yönetim Kurulunu makamlarında ziyaret ederek kutladı. GMİS Genel Başkanı Alabaş, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Zonguldak’ın sorunlarının çözüme kavuşturulmasında birlikte mücadele için destek istedi.

Nas ve Yaman Alabaş’ı Kutladı
Muhtarlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Şerafettin Nas ve Beycuma Köyleri Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği Başkanı Hasan Yaman ile birlikte, GMİS Genel Başkanlığına seçilen Eyüp Alabaş’a kutlama ziyaretinde bulundular. GMİS Genel Merkez Yönetim Kurulu’nun da hazır bulunduğu ziyarette, Yaman ve Nas, Genel Başkan Alabaş’a Adalet Tanrıçası’nı temsil eden heykelcik sundular.