GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş ve yönetim kurulu Zonguldak Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz'ı ziyaret'ı ziyaret etti.
GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş ve yönetim kurulu Zonguldak Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz'ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette konuşma yapan GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, İnşallah bundan sonra da beraber çalışacağız. Uzun yıllar TTK'da maden işçilerine amirlik müdürlük yaptınız. Oradaki başarınızın burada da devam ettireceğinize şüphemiz yok. Başarılı çalışmalar diliyorum, Allah utandırmasın diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz ise TTK, Amelebirliği ve GMİS ayrılmaz üç kurumdur. Amelebirliği'nin üyeleri aynı zamanda GMİS'in de üyeleridir. TTK'nın çalışanlarıdır. Bir de TEİAŞ var. Bu göreve geçtiğimiz hafta başladım. Daha önce Muzaffer Kalaycıoğlu arkadaşımız vardı. Güzel bir ekip var. Şartlar her geçen gün çalışan sayısı açısından geriye gidiyor. Sizleri de kamuoyundan takip ediyoruz. TTK'ya işçi alınması noktasında çalışmalarınızı izliyoruz. Bizler de ne gerekiyorsa elimizden geleni yapmaya hazırız. Yeni işçiler alındığında kurumda işçi sayısı artacak dedi.