GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu, TTK'nın küçülmesi ile Zonguldak'ın ekonomik anlamda küçüldüğünü, TTK'nın yeniden eski günlerine geri dönmesi için mutlak suretle teknolojik yatırım ve işçi alımının gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi.
Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal'a başarılar dileyen Mutlu, sendika olarak muhtarların yanlarında olduklarını ve üzerlerine düşen ne varsa gerekeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

"MADENCİLER BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR"

Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal da GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu'nun ziyaretinden memnunluk duyduklarını belirterek, "Yerin yüzlerce metre altında emek yoğun olarak çalışan madencilerimiz, bizim için çok önemlidirler, her zaman yanlarındayız. Maden ocaklarında, zaman zaman olmasını hiç istemediğimiz kazalar meydana geliyor. Bu vesile ile tüm maden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şube Başkanı, değerli arkadaşımız İsa Mutlu'ya ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, kazasız-belasız çalışmalar diliyorum" dedi.
Ziyarette ayrıca GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal'a madenci heykeli hediye etti.