Göreve gelmesinin ardından taraflı tarafsız halkın takdirini kazanan Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, sosyal projelere de önem veriyor. Gülüç Beldesinde dere yatağının sosyal yaşam alanına dönüştürülmesi için çalışmalar başlayacağı açıklandı.

 

GÜLÜÇ PARLAYAN YILDIZ

Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, yaptığı açıklamada göç alan beldede yaz mevsimi öncesi vatandaşların sosyal alanlarda daha fazla vakit geçirebilmesi için çalışma yürüttüklerini söyledi.

 

HUZURLU BİR BELDE

Huzurlu bir belde olduklarını belirten Demirtaş, “Gerek muhtarlarımız ile gerekse vatandaşlarımız ile uyum içerisindeyiz. Bir taraftan beldemizin sorunlarını ortadan kaldırmaya çalışırken diğer taraftan da yeni sosyal alanları halkımız ile buluşturmak için çaba harcıyoruz. Gülüç deresinin çevresinin sosyal yaşam alanına dönüştürülmesine yönelik bir projemiz vardı. Bu proje büyük oranda tamamlandı. Belde merkezindeki çevre düzenlemesi tamamlanınca tüm ekiplerimiz Gülüç deresindeki projeyi hayata geçirmek için harekete geçecekler” dedi.

 

KENDİ BELDENDE DÜĞÜN İMKANI

8 Mart Dünya Kadınlar gününde hizmete giren Gülüç Düğün Salonunun belde halkı için büyük bir şans olduğunu da ifade eden Demirtaş, “Vatandaşlarımız kendi beldesinde kendi düğününü rahatlıkla yapabilecek” sözleri ile konuştu.

 

MUHTARLAR DA MEMNUN

Mahalle muhtarları da Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş’ın muhtarlar ve vatandaşlar ile uyum içerisinde çalıştığını belirterek, hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)