Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısı olduğu tespit edilen ve 15 Temmuz darbe girişiminden sonra faaliyetleri durdurulan Gonca kreşte tahdidat çalışmaları için 700 Bin TL ödenek çıkartıldığını bildirdi.

Çevik ,yaptığı açıklamada, İlçede farklı okullarda eğitim gören özel eğitimli öğrencilerimizi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Özeli Eğitimli Öğrencilerimiz bizim için çok değeri olduğunu ifade eden Çevik," FETÖ ile bağlantısı olduğu tespit edilen Gonca Kreş'in Milli Eğitim Müdürlüğüne devrinin yapılmasını ardından Ahmet Zeki Atalay Orta Okulunu buraya taşımaya karar verdik. AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu'nun girişimleriyle 700 Bin TL ödenek ayrıldı.Yeni Eğitim Öğretim döneminde öğrencilerimizi yeni okullarına yerleştireceğiz. Ayrıca Kız Meslek Lisesi binasında tadilat çalışmaları devam ediyor. Bu binada İlçemizde çeşitli okullarda eğitim gören özel eğitimli öğrencilerimizi taşıyacağız. Tamamlandığı zaman çok güzel bir okul olacak. Okulun hizmete açılmasıyla Alaplı’da çok önemli bir ihtiyaca cevap verilmiş olacak.Özellikle başta AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu'na emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.