Alaplı Belediyesi Gönül Köprüsü Mağazası, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor.
Alaplı'da amacı yardım yapmak isteyen vatandaşlarla, yardıma muhtaç vatandaşlar arasında gönül bağı kurmak olan Gönül Köprüsü Mağazası, ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere bağışlanan ev eşyalarını, yardıma muhtaç bir aileye ulaştırdı.
Mobilya türü eşyalar, Yeni Siteler'deki ihtiyaç sahibi aileye, belediye görevlilerince evlerine kadar taşınmak suretiyle teslim edildi. Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, hayırsever vatandaşların destekleri ile faaliyet gösteren Gönül Köprüsü Mağazası'nın, açıldığı günden bu yana iki bine yakın vatandaşa yardımda bulunduğunu ifade ederek, Hayırsever vatandaşlarımızdan, bağışlamak istedikleri, ikinci el durumunda olan kullanılmış ev ve giyim eşyalarını, gerekli bakım ve temizliklerini yaptıktan sonra, yani kullanılabilir durumda Mağazamıza teslim etmelerini özellikle rica ediyoruz.
Hem hayırseverlerin, hem de ihtiyaç sahiplerinin karşılıklı olarak mutlu olmasına vesile olan mağazamız, toplumun sosyal paylaşım duygularının gelişmesine ve pekişmesine de çok önemli katkılarda bulunmaktadır dedi.