Gurbetteki Almanya Ormanlılılar Derneği Yöneticileri, Ormanlı Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Sel felaketinde kullanılamaz hale gelen köprünün yapılmasına maddi katkı sağlayan dernek yöneticilerine Başol teşekkür etti.

 

 

Almanya Ormanlılılar Derneği Başkanı Abdullah Akay ve Yönetim Kurulu üyeleri Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol’u ziyaret etti.

Dernek Başkanı Akay, sel felaketi nedeniyle kullanılamaz hale gelen Ormanlı köprüsünün yıkılıp yeniden yapılma sürecinde dernek olarak maddi katkı sağladıklarını söyledi.

Dernek üyeleri ve yöneticilerinin topladığı 10 bin Euro’nun köprünün bir bölümünü karşılamasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Akay, “Gurbetteyiz ama aklımız fikrimiz bölgemizde. Üzerimize düşenin en iyisini yapmak için çaba gösteriyoruz. Almanya Ormanlılılar Derneği olarak bölgemizin gelişmesine her türlü desteği vermeye hazırız. Yürüttüğümüz bu yardım kampanyasına destek olan tüm dernek üyelerimize ve gurbetçi kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bizden hiç bir zaman desteğini esirgemeyen Güneş Düğün Salonu Sahibi Mehmet Güneş'e de teşekkürü ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol da, dernek yöneticileri ve üyelerine desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Ormanlı’da yapılan ve yapılması planlanan çalışmalara ilişkin Başkan Başol tarafından bilgi verildi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)