Google Türkiye, Zonguldak’ta bulunan KOBİ ve girişimcilere Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) aracılığı ile özel eğitim verdi.
Zonguldak TSO aracılığı ile yapılan eğitimde, ANT Danışmanlığı ile ortaklaşa düzenlenen, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında KOBİ ve girişimcilere 09.30 ila 16.30 arasında toplam 6 saat eğitim verildi.
Katılımcılardan herhangi bir ücretin talep edilmezken, 100 TL değerinde de promosyon kod numarası veriledi. Eğitimde, “Google Adwords Internet Reklamcılığı eğitimleriyle yurt genelinde faaliyet gösteren KOBİ’lere ulaşmaktadır. KOBİ’lerin hem iç hem de dış piyasa koşullarında yeni müşteriler yeni pazarlar kazanmalarını sağlamaktadır” denildi.
Eğitim de katılımcılara bilgiler aktaran Erol Orhan, “İnternet ve online reklamcılık, arama reklamlarının önemi, neden Google Adwords, kullanılabilecek reklam çeşitleri, adwords hesap işlemleri, hesap oluşturma hesap yönetimi, kampanya oluşturma, gelişmiş kampanya ayarları, reklam hedeflemesi, fatura işlemleri ve maliyet kontrolü, kampanya yönetimi, kampanyanın amacı ve başarı kriterleri, kelime hedefli kampanyalar, içerik hedefli kampanyalar, reklam görünürlüğü ve sorun giderme, reklam performansını izlemek, kampanya optimizasyonu, Google adwords rapor merkezi, Google yardımcı araçları, adwords editör, Google analytics örnek kampanyalar ve başarı hikayeleri hakkında bilgiler verdik” dedi.