Giresun İli Görele İlçesi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Milli Egemenlik Parkı'nda "3.Sis Dağı Yayla Şenlikleri" düzenledi. Önceki gün yapılan Sis Dağı Yayla Şenlikleri'ne, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, CHP Gaziantep Milletvekili Akif Akici, CHP Zonguldak Milletvekili Ali Koçal, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Kilimli Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Zonguldak eski İl Başkanı Celil Uzun ile birlikte çok sayıda davetli ve Giresun ile Göreleli vatandaşlar katıldı.
3. Sis Dağı Yayla Şenlikleri'ne katılanlar, kemençe ve davul-zurna eşliğinde boğucu sıcağa rağmen horon oynarken, şenliklere katkı vermeleri nedeniyle Dernek Başkanı Yusuf Hıdır, Milletvekillerine, Kilimli Belediye Başkanı Sezgin Özdemir'e, AK Parti Zonguldak eski İl Başkanı Celil Uzun ve bazı esnaflara plaket verdi.
Sis Dağı Yayla Şenlikleri'ne katılanlar, beraberinde getirdikleri yiyecekleri mangal ile pişirip afiyet ile yerken, yöreye ait yemek ve yöresel giysiler de şenliklerde katılanlar tarafından satın alındı.