Zonguldak Mehmet Çelikel Lisesi'nin (MÇL) 71. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle balo düzenlendi.
Deniz Kulübü'nde düzenlenen geceye Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Türkiye Taşkömürleri Kurumu (TTK) Genel Müdürü Rıfat Dağdelen ve eşi Gül Dağdelen, Mehmet Çelikel Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Yüksel Aytaç, MÇL eski Müdürü Canpolat Pamay, duayen hekim Dr.Nihat Güney, Anneler Derneği Şube Başkanı Nevin Aytaç, BES Şube Başkanı Reşide Durak, Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Kutlu Günvar, MÇL Müdürü Kamuran Kuşhan, öğretmenler ve eski mezunlar katıldı.
Mehmet Çelikel Lisesi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı M. Sağlam Gürol, davetlilere şöyle seslendi:
"71. kuruluş yılımızda, genelensel Çelikel balosuna hoş geldiniz. Eğitim ve öğrenim dünyasında, 71 yıldır varlığını sürdüren, Türk Milli Eğitim zincirinin gurur halkası, Mehmet Çelikel Lisesi yetiştirdiği binlerce öğrencisi ile yurdumuzun her köşesinde hizmet sunarken, mezunlarıyla gönül bağını ve yardımlaşmayı hiç koparmamıştır. Bu durum, çok az sayıdaki Lise camiasına nasip olmuştur.
Öğretmenlerimiz, Çelikel mezunları ve değerli konuklarımızla bu güzel beraberliğin her zaman devamlı olmasını arzularken, hepinize iyi eğlenceler diliyorum." 
Konuklar, müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek özenle hazırlanmış akşam yemeğinin tadını çıkardılar.