Çaycuma’da bir baba, piknik yapmak için gittiği alanda dengesini kaybederek yere düştü. Elindeki av tüfeğinden destek alarak ayağa kalkmak isteyen babanın tüfeği ateş aldı. Tüfekten çıkan mermi önce babanın sağ kolunu parçaladı sonra oğlunun göğsüne isabet etti. 

Olay, Çaycuma ilçesine bağlı Ramazanoğlu köyünde meydana geldi. A.A. isimli şahıs piknik yapmak için uygun bir yer ararken dengesini kaybederek yere düştü. Bu esnada elinde bulunan av tüfeğinden destek almaya çalışan A.A., kaza ile parmağını tetiğe bastı. Patlayan tüfek A.A.'nın sağ kolundan girerek kolunu parçaladı. Mermi ardından A.A.'nın arkasında yürüyen oğlu Y.A.'nın göğsüne isabet etti. Yaralılar Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile kendisini vuran A.A.'nın sağ kolunda kırık ve parçalanma olduğu, kolunun alçıya alındığı, hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi. 

Yaralı şahsın oğlu Y.A.'nın ameliyattan çıktığı ve hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Yaralı çocuğun yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla A.A.'nın ifadesi alındı.