Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile birlikte Ankara’ya giden Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır ve Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş Ak Parti Zonguldak Milletvekilleriyle görüştü.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Ereğli’de kentin sorunlarına ilişkin son günlerde her kesimin katılım ve desteğiyle olumlu bir hava yakalandığını belirterek, hem bu birlikteliği yansıtmak hem de kentle ilgili sorun ve gelişmeleri değerlendirmek amacıyla Kaymakam Çorumluoğlu ve TSO Başkanı Keleş’in de katılımıyla Zonguldak Ak Parti milletvekillerini ziyaret ettiklerini kaydetti.

Çakır TBMM’de Ak Parti’nin Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar ile dün ayrı ayrı bir araya geldiklerini ifade ederek, “Ereğli’nin geleceği için Ereğli’de önemli bir hava ve birliktelik yakaladık. Bu çerçevede Ereğli bürokrasisi, siyaseti ve ekonomisinin temsilini sağlayacak şekilde sayın vekillerimizle yaptığımız görüşmelerde olumlu istişareler ve görüş alış verişinde bulunduk. Vekillerimiz sayın Türkmen, sayın Çolakoğlu ve Uçar’a gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.