Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Ereğli Devlet Hastanesispor antrenör sorununu Bağlık Mahallesi Muhtarı ile çözerken transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Ereğli Devlet Hastanesispor Kulübü Başkanı Doktor Recep Erdoğan gazetemize yaptığı ve son gelişmeleri değerlendirdiği açıklamasında, “Bu sezon mücadele edeceğimiz Deplasmanlı Süper Amatör Kümede takımımızı Muhsin Aydın çalıştıracaktır. Kendisi disiplinli sporun içerisinden gelmiş önemli bir isim. Yönetim Kurulu olarak Muhsin Aydın ile anlaştığımız için sevinçliyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde önemli işler yapacağımıza olan inancımız tamdır” dedi.

Antrenör sorununun çözümünün hemen ardından transfer çalışmalarına hız verdiklerini Muhsin Aydın’ın bazı isimler önerdiği bu isimler ile de görüşeceklerini belirten Erdoğan, “Kadromuzda mevcut oyuncularımız var. Gitmek isteyen oyuncumuz olursa kolaylık sağlayacağız. Diğer takımlardan beklentisi olan ve o beklentisini bulan oyuncu gitmek isterse göndeririz. Amatör ruhla biz bu işi yapmak istiyoruz. İddialı bir ekip oluşturup göze hoş gelen saygılı disiplinli bir takım kurmak istiyoruz” sözleri ile açıkladı.