Çaturoğlu AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çaycuma Devlet Hastanesinde tedavi gören Çaycuma Kerimler Köyünden 15 Temmuz Demokrasi Gazisi Tuncay Aslan’ı tedavi gördüğü Çaycuma Devlet Hastanesinde ziyaret ettiklerini belirtti.

Ziyarette Tuncay Arslan duygularını şöyle ifade etti; “15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımızın çağrısını duyduktan sonra arkadaşlarla istişare ederek, sen gitmezsen, ben gitmezsem, o gitmezse kim gidecek diyerek o gün akşam arkadaşlarımızla birlikte İstanbul iki telliden beraber yola çıktık. 15 Temmuz Demokrasi Köprüsüne vardık. Darbeci askerlerin kurşunlarına hedef olduk ve ayağım kırıldı. Bu gün aynı olay olsa gözümü kırpmadan yine giderim.”

 

Milletvekili Çaturoğlu ise, “Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik ve bu duyarlılığından dolayı teşekkür ettik.

Tuncay Arslan gibi cesur yürekli insanlar olduğu müddetçe ülkemizde darbe yapmak artık hayal olmuştur. Çünkü milletimiz adeta destan yazdı. Hiçbir şeye aldırış etmeden tankların önüne yatan ve tanklara meydan okuyan Milletimize ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.