Kdz. Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında su gibi genç üç delikanlının yaşamını yitirmesinin derin acısı gündeme damgasını vurdu.

Kentte herkesin üzüntü duyduğu ve canının yandığı bu olayda, yaşamdan kopup sonsuzluğa uzanan üç genç için iki ayrı yerde cenaze töreni düzenlendi.

TED Kdz. Ereğli Koleji'nden mezun üç gençten biri olan Oytun Yazıcıoğlu'nun cenazesi Devrek'in Yazıcıoğlu Köyü'nden gözyaşları altında ikindi namazınrın ardından toprağa verildi.

Diğer iki genç olan Yunus Ertan ile Kubilay Yüksel'in cenazeleri ise Bozhane Camisi'ne getirildi. Burada cami avlusu ve çevresinin daha ikindi namazı kılınmadan önce hınça hınç dolarken gözyaşları su gibi akıp gitti.

Cami imamının "hakkınızı helal eder misiniz?" sorusu ile "helal olsun" yanıtı gür bir ses olarak yankılanırken, dişlerini sıkarak sabretmeye çalışanlar da artık kendilerini tutamadı.

Kubilay Yüksel'in cenazesi ilçenin askeri bölgesi içinde bulunan Çeştepe'de toprağa verilirken, Yunus Ertan'ın cenazesi ise Şehir Mezarlığı'nda toprakla buluştu.

ÖNDER GAZETESİ olarak üç yiğit gencimizin acısını paylaşırken, Merhumlara Allahtan rahmet, kederli aileleri  yakınları ve dostlarına da sabırlar diliyoruz.

EKTEKİ 17 ADET FOTOĞRAF İÇİN

GALERİ BÖLÜMÜNÜ TIKLAYINIZ