70 İl, 148 şubede faaliyet gösteren Hasar yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri (Grup Merkez Hasar) Merkez çarşısında hizmete girdi.
Açılışa Grup Merkez Hasar Genel Müdürü İbrahim Türkeş Kocabey, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Üzülmez Taşkömürü (ÜTİM)  İşletmesi Müessese Müdür Yardımcısı Ferit Avcı ve çok sayıda davetliler katıldı.
Açılışta konuşma yapan Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Trafik kazalarında mağdur olanlara mağduriyetlerini giderilmesi amacı ile hizmete giren bu kuruluşa teşekkür ediyorum dedi
Genel Müdür İbrahim Türkeş Kocabey' de çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kocabey
Şunları söyledi Karayollarında, son 10 yıl içerisinde meydana gelen trafik kazaları sonucunda mağdur olanların ölüm, daimi sakatlık ve tedavi giderlerini ilgili sigorta şirketlerinden azami limitler dahilinde alınmasını sağlayarak sorunları çözüme ulaştırıyoruz.
Faili meçhul trafik kazaları, sigortasız araçlar ile yabancı plakalı araçların karışmış olduğu kazalar sonucunda karşılaşılan sorunların çözümüne, uzman ve deneyimli kadromuzla sürecin başından sonuna kadar sizlerin yanında olarak sorunlarınızın giderilmesi için çalışıyor.
Sizlerin veya yakınlarınızın karıştığı kaza olayları sonrasında bilgi sahibi olmadığınız haklarınızın varlığından sizleri haberdar eden, sizlere yol gösteren, çözüme giden yolda size en doğru bilgileri sunan G.M.H. yaygın hizmet ağı ile ülkemizin her yerinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Dedi.
 Öte yandan Zonguldak'ta 200 e yakın Trafik kazası mağdurlarının tazminatları Grup merkez Hasar tarafından ilgili sigorta şirketlerini ödettirildiği belirtildi.