Devrek-Gökçebey Kültür ve Dayanışma Derneği, Çaydeğirmeni, Devrek, Bakacakkadı Belediye Başkanları ile CHP’den Zonguldak Milletvekili aday adayı olan Songül Malkoç’u ziyaret etti.

Kdz.Ereğli’de faaliyet gösteren ve 20 Mayıs 2011 Cuma günü Büyük Anadolu Otel’inde, “kaynaşma ve dayanışma” gecesi için hazırlıklarını sürdüren Kdz.Ereğli’de bulunan Devrek-Gökçebey Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri toplumsal ziyaretlerini sürdürüyor, birlik ve beraberlik içerisinde bölgenin kalkınması için atılacak her türlü adımda var olduklarını belirtiyor. Dernek Yöneticileri, Bakacakkadı, Çaydeğirmeni, Devrek Belediye Başkanlarının yanı sıra CHP’den aday adaylığı sürecinde çalışmaları ile alkış toplayan Songül Malkoç’u ziyaret etti. İlk olarak Bakacakkadı Belediye Başkanı Muhammet Albuz’u ziyaret eden Devrek-Gökçebey Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi, Albuz’a çalışmalarında başarılar dilediler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Albuz, “Üzerimize düşen desteği veririz” dedi. Heyet daha sonra Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’i ziyaret etti ve derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.
Gebeş’in yakından ilgilendiği yöneticiler daha sonra Devrek Belediye Başkan Vekili İsmet Kadem’i ziyaret etti. Birlik ve beraberlik mesajları verilen ziyarette Başkan Vekili Kadem derneğin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek destek verdi. Son ziyaret ise CHP’den Zonguldak Milletvekili aday adayı Songül Malkoç’a gerçekleştirildi. Malkoç’tan da destek alan heyet ziyaretlerini önümüzdeki günlerde de sürdürmeyi hedefliyor.