Kdz.Ereğlililer Derneği'ne üye olan Almanya Zonguldaklılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş, Sivil toplum örgütleri son derece önemlidir. Derneklerin diğer dernekler ile birlik içerisinde olması sorunlara ortak çözüm yolu bulması gerekir dedi.

Almanya Zonguldaklılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş, Kdz. Ereğli ziyaretinde yeniden bir ivme yakalayan Kdz. Ereğlililer Derneği'ne yaptığı ziyarette üyelik başvurusunda da bulundu. Uzun yıllar yaşadığı Kdz.Ereğli'yi çok sevdiğini söyleyen Yukarıbaş, Kdz.Ereğlililer Derneği'nin ciddi bir başarı yakalayacağına olan inancım tam. Bizde Zonguldaklılar Derneği olarak üzerimize düşen her türlü desteği vermeye hazırız. Kdz. Ereğlililer Derneği'ne üye olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sivil toplum örgütleri son derece önemlidir. Bu bağlamda derneklerin de diğer dernekler ile birlik ve beraberlik içerisinde olması sorunlara ortak çözüm yolu bulması önemlidir. Bu memlekette yaşıyor bu memleketin imkanlarından faydalanıyorsak bu memlekete sahip çıkmamız gerekiyor. 1 Aralık tarihinde Almanya'da gerçekleştireceğimiz gecemize sizleri de bekliyoruz dedi.
Yukarıbaş'ın Kdz.Ereğlililer Derneği'ne üyeliğinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Dernek Başkanı Noyan Keskin ise, Desteğinize teşekkür ediyoruz. Yeni bir heyecan ve çalışma ile yolumuza devam edeceğiz. Sizlerin başarılı çalışmalarınızı takdir ediyor ve bizlerde sizlerin yanınızda olduğunuzu bir kez daha vurguluyoruz. 1 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek geceye katılmak isteriz. Burada Ereğlilililer ile bir araya gelmek onlarla görüşmek hedeflerimizden biridir sözleri ile konuştu.