Şahin: "Herkese elimizden geldiğince ulaşacağız. Kendimizi anlatacağız. Ereğlimizin dertleri ile dertlendiğimizi, çözümlerini anlatacağız. Üç milletvekilimizin yanında, kendisini ise Ereğli milletvekili olarak tanıtan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, 31 Mart akşamında Ereğli’den gür bir seda ve güçlü bir selam göndereceğiz"


Türkmen: "İçimize nifak sokmak istiyorlar. Ereğli her zaman her şeyin en güzelini başarmıştır. Seçimler önemlidir, yerel seçimler çok daha önemlidir. En çok aday adayının olduğu yer neresidir biliyor musunuz? Ereğli’dir, 20’nin üzerinde aday adayı olmuştur. Bu, 'Arkadaş, ben bu güzel şehrin insanlarına hizmetkar olmak istiyorum' demektir"

 

 

 

AK Parti Kdz.Ereğli'de seçim startını verdi. İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen programa AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, İl ve İlçe Yöneticileri, Belediye Başkan adayları, aday adayları ile partililer katıldı.

 

"GÜÇLÜ BİR SELAM GÖNDERECEĞİZ"

AK Parti'nin Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin, seçim çalışmalarına başladıklarını, sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirttiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Herkese elimizden geldiğince ulaşacağız. Kendimizi anlatacağız. Ereğlimizin dertleri ile dertlendiğimizi, çözümlerini anlatacağız. Üç milletvekilimizin yanında, kendisini ise Ereğli milletvekili olarak tanıtan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, 31 Mart akşamında Ereğli’den gür bir seda ve güçlü bir selam göndereceğiz"

 

"GEÇMİŞİ GÖZ ÖNÜNE ALAN"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, 17 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti'nin geçmişten daima ders alarak geleceği yönlendiren siyasi irade olduğuna değinerek, "Geçmişte yaşananlar ve hizmetleri de göz önüne alarak, önümüzdeki süreçte bölgemizde yapılacak yerel hizmetleri planlayan, proje haline getiren ve bu duygular ile yola çıkan bir örgütüz" dedi.

 

YAĞMURA RAĞMEN KALABALIKTI

Milletvekili Ahmet Çolakoğlu da AK Parti'nin yine Ereğli'de seçimi kazanacağını ve AK Parti bayrağını ilçede dalgalandırmaya devam edeceklerini belirtirken Milletvekili Polat Türkmen de yağmura rağmen toplanan kalabalığa teşekkür etti, gönül birliğine vurgu yaptı.

 

"RIZASINI KAZANIP CENNETTE BULUŞACAĞIZ"

"Sadece cenabı hakkın rızasını kazanacağız" diyen Türkmen, şunları ifade etti: "Önemli olan gönül birliğimiz, samimiyetimizdir. Ülkeye olan sevdamızdır. Sadece Cenabı Hakkın rızasını kazanacağız. Onun rızasını kazanıp cennette buluşacağız. Dünya da yaptığımız güzellikler gibi inşallah Cenabı Hak, ahirette de bu dostluğu bizlere nasip eder. Coğrafyamıza baktığınızda etrafını kan gölü ile, Müslüman kanı ile sulanmaya başlamış. Bunu yapanlar kimler? Dışarıdaki düşmanlar, içerideki hainlerdir. Mesele şudur: İçimize nifak sokmak istiyorlar. Ereğli her zaman her şeyin en güzelini başarmıştır. Seçimler önemlidir, yerel seçimler çok daha önemlidir. En çok aday adayının olduğu yer neresidir biliyor musunuz? Ereğli’dir. 20’nin üzerinde aday adayı olmuştur. Bu, 'Arkadaş, ben bu güzel şehrin insanlarına hizmetkar olmak istiyorum' demektir"

 

ESNAF ZİYARETİ

İl Başkanı Zeki Tosun da Ereğli'de AK Parti'nin sandıkları patlatacağına değindi, aday adaylarına süreçteki katkılarından ötürü ayrı ayrı teşekkür etti. Kdz.Ereğli'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı mahcup etmeyeceğini anlattı.

Şahin ve beraberindekiler, daha sonra halk ve esnaf ziyareti gerçekleştirerek destek istedi.