Alaplı Emniyet Müdürlüğünde 8 yıldır görev yapan ve Ankara Emniyet Müdürlüğüne atanan Lojistik Büro Amirliğinde görev yapan Hasan Güçtaş'a Alaplı Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Hikmet Ulukaya tarafından ilçe Emniyet Müdürlüğünde verdiği hizmetler ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.
Plaket töreninde konuşan Alaplı Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Hikmet Ulukaya,Alaplı İlçe Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği çalışmaları içerisinde 8 yıldır burada ilçe Emniyet Müdürlüğümüzde görev yapan Hasan Güçtaş arkadaşımız derneğimizin çalışmalarında ilçe Emniyet Müdürlüğü ile beraber tam bir devlet, millet birlikteliği içerisinde çok güzel çalışmalar yaparak ilçemiz Emniyet Müdürlüğüne birçok şeyin kazandırılmasında yardımcı olmuştur. Kendisi Ankara'ya tayin oldu. Orada da aynı başarıları göstereceğine inanıyor. Kendisine yeni görev yerinde sağlık ve mutluluk içinde başarılı görevler diliyoruz dedi.
Alaplı Emniyet Müdürlüğü Lojistik Büro Amirliğinde görev yapan Polis Memuru Hasan Güçtaş'ta kendisine takdim edilen plaketi layık gören Alaplı Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Hikmet Ulukaya'ya teşekkürlerini dile getirerek,Alaplı ilçe Emniyet Müdürlüğü Lojistik Büro Amirliğinde görev yapıyorum. 2004 yılında ilçeye eş durumundan atandım. 8 yıl ve 8 aydan beri burada görev yapmaktayım. İlçe Emniyet Müdürlüğünde birçok müdürle, amir ve polis arkadaşlarımızla çok güzel bir çalışma ortamı bulduk. Gerçekten burada içten gelerek başarılı çalışmalar yaptık. Buradaki müdürlerimizin ve amirlerimizin bizlere çok desteği oldu. Özellikle Alaplı İlçe Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Hikmet Ulukaya ve yönetim kurulu üyeleri ilçe Emniyet Müdürlüğünün daha iyi noktalara gelmesi için büyük hizmetlerde bulunmuştur. Bizde kendisinin her zaman yanında olduk. İlçe Emniyet Müdürlüğünde Emniyet Müdürümüz İsmail Baş ve Alaplı İlçe Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Hikmet Ulukaya'nın bizim üzerimizdeki payı büyüktür. Onların her zaman desteğini aldık. Güzel çalışmalar yaptık. Alaplı halkını çok seviyorum. Özellikle derneğimiz hep yanımızda oldu. Böyle bir dernek bulunmazdı. Dernek tarafından bana vermiş olduğum hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi. Bana bu plaketi layık gördükleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Alaplı'da sadece anne ve kardeş özlemi yaşadım. Bunun haricinde hiçbir konuda bir eksiklik yaşamadım. Özellikle ilçeye bağlı Çatak Köyünde kaldım. Köyün bende ayrı bir yeri ve önemi vardır. Halkı çok seviyorum. Halkımızın ve esnafımızın bizlere çok büyük destekleri oldu. Birçok emniyet müdürü ile görev yaptım. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum diye konuştu.
Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş'ta Polis Memuru Hasan Güçtaş'a ilçe Emniyet Müdürlüğündeki başarılı çalışmalar ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.