22 Nisan 1992 tarihinde yayın hayatına başlayan gazeteniz Önder, 19 yayın yılını geride bırakıp 20. yayın yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor. Kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetemiz merkez bürosunun gün boyu ziyaretçileri olurken faks, elektronik posta, telefonla da çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi, meslek odası yöneticisi ve okuyucu coşkumuza ortak oldu.

TURGAY OLCAYTO
TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ
BAŞKAN VEKİLİ

Önder Gazetesi’nin 20. yayın yılını kutlar nice başarılı yıllara ulaşmanızı temenni eder, gazetenin hazırlanmasından okuyucu ile buluşmasına kadar emeği geçen tüm çalışanlara başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

BURAK BAL - İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ VEKİLİ

Halkımıza özellikle toplumsal konularda her türlü bilgi akışını sağlamak amacıyla gece-gündüz demeden her türlü şartlarda, bazen canı pahasına fedakarlık göstererek sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde görevlerini ifa eden Önder Gazetesi’nin 20. yaşını kutlar çalışanlarına şahsım ve teşkilatım adına sağlık, mutluluk ve başarılar diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

FAZLI ERDOĞAN
ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ

Gazetenizin 20. kuruluş yıldönümünü en kalbi duygularımla kutlar, meslek ilkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışıyla hizmetlerinizin devamını diler, şahsınızda tüm çalışanlarınıza selam ve saygılarımı sunarım.

GMİS GENEL BAŞKANI - EYÜP ALABAŞ

22 Nisan 1992 tarihinde yayın hayatındaki yerini alan, geçen süreçte, basın sektöründe saygın ve öncü bir yer edinen Önder Gazetesi’nin 20. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutlarım. Önder Gazetesi’nin nitelikli, ilkeli ve objektif yayıncılığını yakından takip ediyoruz. Basın-yayın camiasının önde gelen gazetelerinden biri olan Önder Gazetesi’nin yürüttüğü başarılı kamu göreviyle, daha çok uzun yıllar bölgemize ve ülkemize hizmet edeceğine inanıyor, başarılarınızın devamın diliyorum.

CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YAŞAR BALCI

24. Dönem CHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Yaşar Balcı, gazeteniz Önder’in kuruluş yıldönümü nedeniyle merkez bürosunu ziyaret ederek Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile görüştü. Önder’in toplumsal haberlere ağırlık verdiğini belirten Balcı, “Gerek gazete gerek internet haber portalını takip etmekteyiz, toplumsal haberlere verdiğiniz ağırlıktan ötürü teşekkür ederim. Nice 20 yıllara ulaşmanızı temenni eder çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

İRFAN YAZICIOĞLU
YAZICIOĞLU ŞİRKETLER GRUBU

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve 24. Dönem AKP Zonguldak Milletvekili aday adayı İrfan Yazıcıoğlu’da gazetemiz merkezini ziyaret ederek 20. yayın yılımıza girmemizden ötürü kutladı. Getirdiği pastayı sayfa editörümüz Derya Tetik ile birlikte kesen Yazıcıoğlu, “Özellikle toplumsal olayların kamuoyuna doğru ve hızlı bir şekilde iletilmesinde Önder Gazetesi’nin görevi büyük. Gerek gazete gerek internet sitenizi sürekli takip ediyor gelişmeleri an ve an öğrenebiliyoruz. Gazetenizin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen başta Bozkuş ailesi olmak üzere tüm çalışanlara saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

ZERÇEV-ERİŞGEM BAŞKANI CEVAT KIR

Zonguldak, Ereğli ve Çevresini Kalkındırma Derneği (ZERÇEV) ile Ereğli İş Geliştirme Merkezi (ERİŞGEM) Başkanı Cevat Kır’da gönderdiği kutlama mesajında, “Bugüne kadar bölgemizde tarafsız, güvenilir ve ilkeli yayın anlayışı ile yerel basınımız içinde saygın bir yeri olan Önder Gazetesi’nin bundan sonra da aynı konum içinde yayın hayatını sürdüreceğine güvenimiz tamdır. Başta Önder Gazetesi İmtiyaz Sahibi Celal Bozkuş’u, Genel Yayın Yönetmeni Emrah Bozkuş’u, Müdür Mustafa Kemal Bektaş ve Gazetenizin hazırlanmasından haber akışının yapılmasına kadar ve gazetenin bizlere ulaşmasını sağlayan tüm çalışanlarınızı bu mutlu günde tebrik eder, gazetenizin 20. kuruluş yıldönümünü kutlar ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.