Gazeteniz Önder, 20’nci yayın yılını kutluyor.

 

22 Nisan 1992 yılında yayın hayatına başlayan gazeteniz Önder, 19 yayın yılını geride bırakıp 20. yayın yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor. 20’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetemiz merkez bürosuna gün boyu kutlama ziyaretleri yapıldı, kutlama mesajları ve çiçekleri gönderildi.

KAYMAKAM İBRAHİM ÇAY

 

Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, gazeteniz Önder’in başarılı çalışmalarının devamını diledi. Önder Gazetesi’nin 19. yayın yılını geride bırakıp 20. yayın yılına girmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Çay, “Nice başarılı yıllara ulaşmanızı temenni ediyorum” sözleri ile konuştu.

 

KDZ.EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç, Başkan Yardımcısı Niyazi Özcan, gazeteniz Önder’in yeni yayın yılına girmesinden ötürü kutladı, başarılar diledi. Başkan Genç, “Kurumunuzun 20. yayın yıldönümünüzde tarafsız yayın anlayışınızla devam ettiğiniz bu yolda Önder Gazetesi kurucularına ve tüm emeği geçen çalışma arkadaşlarınızı tebrik eder, başarılı ve ilkeli yayıncılığınızın devamını dileriz” sözleri ile konuşurken Başkan Yardımcısı Niyazi Özcan, “Haberleri iyi inceliyor ve iyi aktarıyorsunuz. Gazete herkesimin kabullendiği bir gazete. Önder Gazetesi’ne başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

TÜRK METAL SENDİKASI

 

Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Sekreteri İrfan Güneş, Mali Sekreter Zafer Yüksel Karadağ, Teşkilatlandırma Sekreteri Ayhan Atay’da yaptıkları ziyarette 20. yayın yıl dönümümüzü kutladılar. Şube Yöneticileri, “Önder Gazetesi’nin gerek aldığı ödüller gerek yayın politikası ile takdir ettiğimiz yayın kuruluşlarından bir tanesi. 20. Yayın yıl dönümünüzü kutlar nice başarılı yıllara ulaşmanızı temenni ederiz” dediler.

 

 

ERDEMİR BASIN ŞEFLİĞİ

 

Erdemir Kurumsal İletişim ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Basın Şefi Noyan Keskin, Korhan Gümüştekin, Adalet Çelik, gazeteniz Önder’in merkez bürosunu ziyaret ederek Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş, Sayfa Editörü Derya Tetik, muhabirler Harun Hasman ve Teknik Personel Yıldıray Aktaş’ı çalışmalarından ötürü kutladılar. Erdemir Basın Şefi Noyan Keskin, “Basın kuruluşları hepimizin gözü, kulağı, sesi olup demokrasin sağlıklı işlemesi konusunda önemli görevler üstlenmektedir. Bu görevi başarıyla yerine getiren, bölgemizin önemli yayınlarından Önder Gazetesi’nin 20. kuruluş yıldönümünü kutlar, size ve şahsınızda tüm çalışma arkadaşlarınıza başarılar dilerim” sözleri ile düşüncelerini açıkladı.

 

KAMURAN AYYILDIZ-SUAT ÖNDER

 

Gazeteniz Önder’in köşe yazarlarından kent plancısı Kamuran Ayyıldız ve Endüstri Mühendisi Suat Önder, gazeteniz Önder’in merkez bürosunu ziyaret ederek kuruluş yıldönümümüzü kutladılar. Getirdikleri pastayı Ayyıldız ve Sayfa Editörü Derya Tetik keserken, Zonguldak’ta günlük olarak yayınlanan Halkın Sesi Gazetesi personelinden Aydın Arslanyılmaz, Barış Doğan’da hazır bulundular.

 

ÇİÇEK GÖNDERENLER:

 

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Hava Kurumu Kdz.Ereğli Şubesi, Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şubesi, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu, İsmet Yazıcıoğlu, Memleket Gazetesi, Avukat Saffet Bozkurt, Ali Yağmuroğlu Belediye Meclis Üyesi, Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan,