Gazeteniz Önder’in İmtiyaz Sahibi ve Bozkuş İnşaat Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Celal Bozkuş’un kayınpederi olan  Kemal Güldal’ın cenazesi Bozhane Camisine getirildi.


Cenaze törenine ailesi, yakınları ve dostları, Milletvekili Faruk Çaturoğlu, önceki Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Kaymakam Nazım Madenoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,  Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır, CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Sertan Ocakçı, Kdz. Ereğli Belediyesi’nin Park ve Bahçeler Müdürü Etem Özdemir, Alaplı’nın önceki Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Kandillililer Derneğinin eski Başkanları Orhan Akçakese ve Nezih Kırdar, GMİS eski Genel Başkan Yardımcısı Rahmi Yaman, TSO eski Meclis Başkanı Zeki Us, FB Dernek Başkanı Serdar Özbek, GS Dernek Başkanı Cevdet Öztürk, işadamları, bazı belediye meclis üyeleri, bazı sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. Cenaze töreni, öğle/cenaze  namazının ardından Kırmacı (Kemer) Mezarlığı’nda Kemal Güldal’ın toprağa verilmesi ile sona erdi.

ÖNDER GAZETESİ AİLESİ olarak merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve dostlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. 


**

KEMAL GÜLDAL:

Merhume Leyla Güldal’ın eşi

Aynur Bozkuş,

Ayla Güldal,

Aysel  Artukarslan

Ve Alper Güldal’ın babası


Celal Bozkuş,

Aykut Artukarslan

ve

Azra Güldal’ın kayınpederi

Dilara Bozkuş Uzun, Emrah Bozkuş, Alya Güldal, Ebru Yaşarikol, Eralp Artukarslan, Erhan Artukarslan'ın dedesi



Fotoğrafta;Kemal Güldal,  Bozkuş İnşaat'ın projesi olan Su Park'ın Şantiye Şefliği görevini sürdüren oğlu İnşaat Yüksek Mühendisi Alper Güldal ile birlikte görülüyor.