Türk Anneler Derneği Çaycuma Şubesi'nin Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Leyla Gülşen, tekrar Anneler Derneği Şube Başkanlığı'na seçildi. Kongreye;  Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve eşi Gönül Gülşen ile derneğin ilçedeki kurucularından ve Onursal Başkanı Eftal Yurtbay da katıldı. Divan Başkanlığı'nı Eftal Yurtbay'ın yaptığı kongrede, Çaycuma'da 1987 yılında kurulan Anneler Deneği'nin başkanlık görevini 2010 yılından beri sürdürdüğünü ifade eden Leyla Gülşen, çalışmalarını söyle özetledi:
İlk olarak birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla kahvaltı düzenledik. Bakacakkaddı 100'üncü Yıl Tesisleri'nde gerçekleştirdiğimizi gece ile derneğimize bağış sağladık. Bu bağışlarlarla anneler ve çocuklarına yardımcı olduk. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve Anneler Günü dolayısıyla birçok etkinlik ve geziler düzenledik. 2011 yılının Anneler Günü'nde Hatice Kanbak'ı 'Yılın Annesi' seçerek altınla ödüllendirdik. Yoksullar gününde ihtiyaç sahibi kadınlarımızla bir araya gelerek birlik ve beraberlik sağladık. Göreve geldiğimizden bu yana saydığım faaliyetlerin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.
Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise, derneğe çalışmalarında başarılar dilerken, belediye olarak 5 yıl kullanılmak üzere bedelsiz olarak yer tahsisi yaptıklarını söyledi.
Tek liste ile gerçekleşen kongrede Leyla Gülşen başkanlığındaki yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Gülşen Köktürk, Güler Köktürk, Rahşan Alpay, Figen Bilgin, Leyla Özsoy, Pınar Öz, İdil Özkan, Hatice Uzaldı, Fikret Odabaş, Sevim Ekizçeli, Leyla İlhan, Nezaket Mantarlı.