Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e ziyaretçi akını sürüyor. Önceki gün de, Çaycuma'ya Diyarbakır Bismil'den atanan Emniyet Amiri Mehmet Çelik, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Çaycuma Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, Devrek Esnaf Odası Başkanı Adnan Keklikoğlu, Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş, Ankara Zonguldaklılar Derneği Başkanı Şerafettin Üstünkol, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Çaycuma Şube Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Başkan Gülşen'i ziyaret etti.

EMNİYET AMİRİ ÇELİK'İN ZİYARETİ
Çaycuma'da göreve başlayan Emniyet Amiri Mehmet Çelik, Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i makamında ziyaret etti. İlçey beklediğinden de daha güzel bulduğunu ifade eden Emniyet Amiri Mehmet Çelik, "Belediye Başkanımız Mithat Gülşen'le birlikte el ele verip Çaycuma'nın sorunlarına çözüm arayacağız" dedi.
Emniyet Amiri Çelik'in ziyaretinden son derece memnun kaldığını anlatan Belediye Başkanı Gülşen, "Halkımızın huzur ve mutluluğu için tüm kamu kurumlarıyla işbirliği halinde çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

ESNAF BAŞKANLARININ ZİYARETİ
Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, beraberinde Çaycuma Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, Devrek Esnaf Odası Başkanı Adnan Keklikoğlu, Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş ile birlikte Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i ziyaret etti.
Bu ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade eden Belediye Başkanı Gülşen, "Çok değerli kardeşim Muharrem Coşkun başkanlığındaki Esnaf Odası heyeti ile çeşitli konular üzerinde fikir alışverişinde bulunduk. Kendileri ile kollektif çalışma içinde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.
Başkanı Coşkun da, Başkan Gülşen'in çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gülşen'e başarı dileğini iletti.

ÜSTÜNKOL'UN ZİYARETİ
BARUTSAN eski Genel Müdürü ve Ankara Zonguldaklılar Derneği Başkanı Şerefettin Üstünkol, beraberinde Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Çaycuma Şube Başkanı Nizamettin Eyidoğan  ile birlikte Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i makamında ziyaret etti. Çaycuma'nın her geçen gün daha da büyüdüğünü ve belediye hizmetlerinin ise artarak devam ettiğini görmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Üstünkol, "Sayın Gülşen'i tebrik ediyorum. Çalışmalarını taktirle izliyorum. Kendisini yürekten kutluyorum" dedi.
Bu ziyaretten son derece memnun kalan Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise, "Değerli büyüğüm Sayın Şerafettin Üstünkol, elinden geldiğince Ankara Zonguldaklılar Derneği Başkanı olarak, bir çok insanımıza yardım elini uzatıyor. Özellikle üniversite eğitimi gören öğrencilerimizin sorunlarına çözüm arıyor. Kendisini bu çalışmalarından dolayı kutluyorum" dedi.