Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ile Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner'i makamında ziyaret etti. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'yi makamında ziyaret ederek, hem belediye hizmetleri, hem de bölgesel konularda fikir alışverişinde bulunduklarını vurgulayan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Komşu ilçemiz Devrek ile ararımızda tarihsel, sosyal ve kültürel bağlar var.
Bölgemiz ile ilgili olarak yapılan toplantılarda komşu iki ilçe olarak ortak hareket ediyoruz. Belediye olarak her konuda dayanışma ve yardımlaşma içindeyiz dedi.
Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'in ziyaretinden mutlu olduğunu belirten Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci de, Çaycuma ilçemizi yaptığı hizmetler ile daha da gelişmesine katkıda bulunan meslektaşım Sayın Mithat Gülşen'e teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum dedi.
Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner'i de makamında ziyaret eden Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Kaymakam Öner ile yaklaşık iki saat baş başa görüştü.
Başkan Gülşen, Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner ile Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'yi Çaycuma'ya davet etti.