29 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde yeniden Çaycuma Belediye Başkanlığı görevine seçilen Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. İsmail Hakkı Tonguç İlköğretim Okulu Müdürü Erol Akçay ve okulda görevli iki öğretmen ile birlikte Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundular.
Okul Müdürü Erol Akçay ve beraberindekilere teşekkür eden Başkan Gülşen, "İmkanlarımız ölçüsünde okullarımızın bir kısım ihtiyaçlarını gideriyoruz. Eğitim yuvalarımıza sahip çıkıyoruz." dedi.
Çaycuma Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Mithat Gülşen'e hayırlı olsun dileğini ileterek şunları söyledi;
"Sayın Başkanım, halkımızın teveccühünü kazanarak Belediye Başkanı seçilmenizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Görev süreniz içerisinde hakkın rızası ve halkın sevgisine mazhar olmanızı dilerim."Başkan Gülşen de, bu duygu ve düşüncelerinden dolayı Çaycuma Müftüsü Hüseyin Demirtaş'a teşekkür etti.