Gülüç Beldesi’nde sünnet olan 27 çocuk için eğlence düzenlendi. 

Belde belediyesince, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Toplu Sünnet Şöleni’nde, renkli görüntüler yaşandı. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, etkinlik öncesi makamında destekleri için sponsorlara verilen plaket sırasında yaptığı konuşmada, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in, en büyük destekçileri olduğunu söyledi. 
Gün anısına hazırlanan plaket ve Atatürk posterini takdim eden Demitaş, “Nuri ağabeyime iyi ve kötü günlerimizde, maddi ve manevi desteğini bizlere verdiği. Hiçbir gün eksikliğini göstermedi, ağabey olarak yanımızda oldu. Bundan dolayı kendilerine özellikle teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi. 

Tekin ise belde belediyesini verdikleri desteklerin süreceğini belirterek, “Alaplı Belediyesi ve şahsım olarak, her zaman Gülüç Belediyesi’nin yanındayız, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Elimizden ne geliyorsa, Alaplı’daki imkanları burası için seferber edeceğiz. Kendilerine, yaptıkları için teşekkür ediyorum” sözleriyle konuştu. 


YEREL DANS GÖSTERİLERİNİ İZLEDİLER, TRENE BİNDİLER… 
Şölen etkinleri kapsamında ise belediye hizmet binası yanına oluşturulan alanda toplan çocuklar ve onların ailelerine çeşitli ikramlardan bulundu. Sazlar davul ve zurna çalındı, bir erkek dansçı da bu sırada gösteri yaptı. Sünnet olan çocuklar, kendisine ilgi gösterdiği Başkan Demirtaş ile eşi Işıl Demirtaş’ın yanlarına giderek, fotoğraf çektirdiler. Ardından ise tren görünümü verilen animasyon aracına bindirilen çocuklara şehir turu yaptırıldı. 
Şölene, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, eski İl Genel Meclis Üyesi Kenan Gündoğdu, katkı veren sponsorlar, sünnet olan çocuklar ve onların aileleri katıldı.

(Haber Merkezi)