Belediye Başkanı Demirtaş, "Butik terminal, yeni yaşam alanları, spor tesisi, piknik alanı, 4 bin ton sıcak asfalt, 15 bin m2 kilitli parke, tam donanımlı temizlik aracı yeni yılda projeye aldık, bütçesini hazırladık" dedi.


 

Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, 2017 yılını belde için milat yılı olarak ilan ettiklerini söyledi.



Demirtaş, hibe yolu ile alınan 3 araç için belediye önünde düzenlenen törenin ardından yaptığı açıklamada göreve geldikleri günden itibaren alt ve üst yapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti. Gülüç'ü cazip hale getirebilmek için 2017 yılında önemli projeleri hayata geçireceklerini anlatan Demirtaş şu ifadelere yer verdi:



"2017 Yılı programımızı belirledik, bütçemizi hazırladık. Önümüzdeki yılı beldemiz için milat yılı olarak ilan ettik. Beldemize yakışan bir butik terminal, yeni yaşam alanları başta olmak üzere çeşitli projelerimiz için harekete geçtik. Gülüç'ün vizyon projelerinden biri olan sahil projesini kısa sürede tamamlayacağız ve bu alanı sadece beldemizin değil bölge halkının hizmetine sunacağız. Yine beldemizde 16 dönüm alan içerisine piknik alanı yapımı için de harekete geçtik. Vatandaşlarımızın aileleri ile huzur içerisinde vakit geçirebileceği piknik alanı bizim için son derece önemli bir projedir. Gençlerimizin spor yapabileceği tesisleri de önümüzdeki yıl kazandırmak istiyoruz. Fen İşleri ekiplerimiz ayrıca önümüzdeki yıl için 4 bin ton sıcak asfalt, 15 bin metrekare parke taşı döşeyecekler"

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)