Ömerli Mahallesi’nin giderek büyüdüğünü vurgulayan Başkan Uysal, mahallelinin pazar yeri kurulması isteğine ‘hayırlı olsun’ derken, Kaynarca Konutları’nın çocuk parkı isteğinin de karşılanacağını söyledi.

Mahallede toplanan çocuklara imzalı top hediye eden Başkan Uysal, alkış aldığı Kaynarcalıların gösterdiği ilgiye de teşekkür etti.

Daha sonra Muharrem Ayı dolayısıyla Topçalı Camisi’nde okunan mevlide katılan Başkan Uysal, buradaki aşure dağıtımında buluştuğu Topçalılarla bir arada olmaktan mutlu olduğunu ifade etti.

Topçalı’da doğalgaz hattının bitmek üzeri olduğunu ifade eden Başkan Uysal, buradaki TIR geçişleri konusundaki şikâyetlerinin de yapmaya başlayacakları yan yol ile çözüleceğini belirtti.

Gülüç Irmağı’nın DSİ’nin projesi dâhilinde kenarlarından 20 metreye kadar genişletileceğini vurgulayan Başkan Uysal, yapılacak mimarı tarzlı köprü ile birlikte 3 mahallenin birbirine daha kolay ulaşacaklarını söyledi.

Topçalı Mahallesi Muhtarı Şakir Başol’da mahalle olarak her zaman Başkan Uysal ile olduklarını belirterek yapılan hizmetlere teşekkür etti. ‘Benim mahallelim işini bilir’ diyen Başol, mahalleye istenilen hizmetlerin bir bir yapılmasından da mahalle halkı adına mutlu olduklarını söyledi.

Daha sonra mahalledeki çocuklara futbol topu hediye eden ve futbol sahası kale direkleri isteğine olumlu yanıt veren Başkan Uysal, mahallenin kadınları, çocuklar ve erkekleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.