Gülüç Belediye Meclisi, aralık ayı olağan toplantısı yapıldı.


Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, 2016 yılında başarılı çalışmalara imza attıklarını aynı başarıyı 2017 yılında da göstermek istediklerini belirterek, belediye personeline ve meclis üyelerine desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Meclis gündeminde yer alan maddeler oy birliği ile kabul edildi.

Öte yandan Gülüç Belediyesi sosyal paylaşım adresinden yaptığı duyuruda iktidar ve muhalefetin Türkiye'ye örnek olacak bir dayanışma içerisinde olduğunu vurguladığı bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

"Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilen toplantıda, ülkemizde özlenen bir tablo vardı. Gündemde olan bütün maddeler oy birliğiyle kabul edildi. Gerçekten Gülüç Belediyesi Meclis toplantısında iktidar ve muhalefet üyelerinin gösterdiği birlik ve beraberlik örneği, tüm ülkemizin özlem duyduğu bir görüntüydü. Ülkemizin arzu ettiği ,birlik ve beraberlik görüntülerini bizlere gösteren, başta Gülüç'teki başarılı çalışmalarından dolayı bu ortamı hazırlayan Belediye Başkanı Sayın Gökhan M.Demirtaş olmak üzere Gülüç Belediyesini, Gülüç Belediyesi Meclis Üyelerini canı gönülden kutluyoruz. Darısı tüm Ülkemizin başına"