Ak Parti Gülüç Merkez seçim büro açılışı yapıldı.

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Eski Türkiye Büyük Milletvekili Köksal Toptan, Ercan Candan, Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Adayları, Ak Parti Gülüç Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz, Belediye Meclis Üye Adaylarının yanı sıra Ak Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilat üyeleri ve çok sayıda Gülüç halkı katıldı.

 

GÜLÜÇ’Ü DAHA AYDINLIK GÜNLERE TAŞIYACAĞIZ

Ak Parti Gülüç Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz açılışta yaptığı kısa konuşmada önceki dönem Gülüç Belediye Başkanlarından rahmetli İbrahim Yalçın’a ve mevcut Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör’e teşekkür ederek başladı. Yılmaz’ın açılış konuşmasında oldukça heyecanlı olduğu gözlenirken, konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “Gülüç’ü hep beraber daha da büyüteceğiz. Gülüç’ü daha da aydınlık günlere taşıyacağız. Ekibim güçlü, ekibime güveniyorum. size hizmetkarım.

 

BİZ SİZE HİZMETKÂR OLMAYA ADAYIZ

Bizim hesabımız, hedefimiz; size kardeş olmaya arkadaş olmaya hizmetkâr olmaya adayız. Biz Gülüç’ü büyütmeye, geliştirmeye kararlı mısınız? Diye sordurarak halkın nabzını yokladı. Halk, ‘Evet’ cümleleri ile Başkan Adayı Yılmaz’a destek olduklarını gösterdiler’ dedi

 

GÜNGÖR:”VEDA EDİYOR, BAŞARILAR DİLİYORUM”

Gülüç mevcut Belediye Başkanı Aydın Güngör’ün açılış öncesinde yaptığı konuşmada, Gülüç halkına veda etti. 15 yıl önce bu kürsüyle göreve geldim, bu kürsüyle veda ediyorum. Gülüç’ün güzelliklerine gazellik kattığıma inanıyorum, destekleriniz için teşekkür ediyorum. 30 Mart Yerel Seçimlerinde tüm siyasi parti liderlerine başarılar diliyorum.

 

ÇAKIR: “DÖRTTE DÖRT YAPMAYA VAR MISINIZ?”

Ak Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ise konuşmasında, Gülüç Beldemiz bizim için önemli. Karadeniz Ereğli’miz, Gülüç, Kandilli ve Ormanlı bizim için çok çok önemli. Gülüç halkımız dörtte dört yapmaya var mısınız? diyerek halktan onay aldı. Gülüç halkına 3 müjde veren Çakır açıklamalarında şu görüşlere de yer verdi; “Gülüç’e 3 müjdemiz var. Gülüç-Karadeniz Ereğli yol çalışmamız başladı. Gülüç’ e Gençlik Merkezini yapıyoruz, 15 gün sonra ihalesi yapılacak ve çalışmalar başlayacak. 2014 yılında Gülüç’e eğitim yatırımlarımız olacak. 24 derslikli ilkokul ve 24 derslikli ortaokulumuzun temellerini önümüzdeki yıl atacağız. Gülüç eğitim öğretim yuvası olacak”

 

“DAHA BÜYÜK PROJELERE İMZA ATACAK”

Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Op. Dr.Hüseyin Uysal ise, Karadeniz Ereğli Merkez Seçim Büro açılışında gördüğüm destek beni etkiledi. Bugün burada da yoğun bir katılım görüyorum. Bu katılımın sandığa yansımacısı istiyoruz. Uysal ayrıca; “Mevcut Başkanımız Aydın Güngör’ün yaptığı çalışmaları biliyoruz. Gülüç nereden nereye geldi, mevcut Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ben İsmail Kardeşimin burada daha büyük projelere imza atacağına inanıyorum. İsmail Kardeşime kefilim, sizlerin desteği ile Gülüç Belediye Başkanı olacaktır, kendisini kutluyor, başarılar diliyorum.”

 

ERDOĞAN: SÖZÜN SAHİBİ SİZSİNİZ

Karadeniz Ereğli, Gülüç, kısacası bölgemiz için büyük projelerin hayata geçmesinde emeği olan 21 ve 22. Dönem Zonguldak Milletvekili Faz Fazlı Erdoğan açılışta yaptığı konuşmada, öncelikli olarak, Ak Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayımız Opr.Dr.Hüseyin Uysal ve Gülüç Belde Belediye Başkan Adayımız Sn. İsmail Yılmaz ve Ekibine güveniyorum. Çünkü bu ekibin başında Başbakanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan var diyerek başladı. Erdoğan konuşmasında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Burada sözün sahibi sizlersiniz. Geçmişte olduğu gibi 30 Mart Yerel Seçimlerinde de destek vereceksiniz, söz sahibi olacaksınız.

 

“KAYBEDECEK BİR DAKİKA YOK”

Ak Parti Belediyeciliği biliyor. Zonguldak, Karadeniz Ereğli ve Gülüç’ümüzde başta olmak üzere ülkemizde kararı, sözü halkımız verecektir. Gülüç ve Karadeniz Ereğli iç içe. Sabah saatlerinde Vekilimiz Ercan Candan ve Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatımız, ;ş Genel Meclis Üyelerimiz, önceki dönem yöneticilerimiz ile bir araya geldik. Karadeniz Ereğli’nin, Gülüç’ün kaybedecek bir dakikası yok. O yüzden birlik, beraberlik içerisinde bu seçimlerden başarı ile çıkacağız.”

 

“SAHİPLENDİNİZ, TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ise yaptığı konuşmada, Karadeniz Ereğli ve Gülüç Merkez Seçim Büro Açılışlarında gördüğüm kalabalık beni mutlu etti. Bu bizi sahiplendiğinizi gösteriyor, teşekkür ediyorum. Candan ayrıca, “Karadeniz Ereğli’miz, Gülüç’ümüz başta olmak üzere Zonguldak ve bölgemiz bizim için önemlidir, elimizden geleni yapıyoruz. Gülüç’ümüze Gençlik Merkezi’miz şimdiden hayırlı, uğurlu olsun. Bugüne kadar Gülüç’ü Gülüç yapan mevcut Başkanımız Aydın Güngör Başkanımca teşekkür ediyor, İsmail Başkan’ımıza yol göstericilik ağabeylik yapmasını teklif ediyorum. İsmail Başkanımızın da Gülüç’ü çok güzel yöneteceğine inanıyorum. Eğitim Yuvasına dönen Gülüç’ümüzde Gülüç halkımızın size minnettar olduğunu biliyorum. Gülüç halkı ilerleyen yıllarda sizi yadedecek, adınızdan sevgi ve saygıyla bahsedecektir. Bu büyük bir mutluluk olsa gerek. Gülüç halkı adına size bir kez daha teşekkür ediyor, yaşantınızda başarılar diliyorum”

 

“BAYANLAR SİYASETE EL ATMIŞ”

Önceki Dönem TBMM Başkanı ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ise, Gülüç halkını selamlayarak başladığı konuşmasında 1,5 saattir alanda bekliyorsunuz. Bakıyorum da kimse alandan ayrılmadı. Sizlere teşekkür ediyorum. Bu bekleyişin sandığa da yansımasını istiyorum. Toptan konuşmasında ayrıca, “Son 3 gündür Zonguldak ve ilçelerinde ziyaretler yapıyorum. Gördüğüm şu ki; Bayanlar siyasete el atmış. Her gittiğim yerde bakıyorum bayanlar siyaseti yönlendiriyor. Biz siyaset yapıyoruz. Halkımızın refahı ve huzuru için siyaset yapıyoruz. Gülüç’te Aydın Başkanımızın yaptıklarını biliyorsunuz. İsmail başkanımızın da Gülüç’ün güzelliklerine güzellik katacağına eminim. Karadeniz Ereğli, Gülüç’ümüz başta olmak üzere Zonguldak ve bölgemizi daha yaşanabilir kent havasına sokmak için çabalıyoruz. Bu çabayı sizin desteğinizle yapacağız. Ercan Candan kardeşimiz Karadeniz Ereğli ile yatıyor Gülüç ile kalkıyor, kısacası bölgemiz için ne yapabilirizin hesabını yapıyor. İsmail Başkanıma sahip çıkıyor musunuz? Sahip çıkmak oy kullanmakla bitmek, sahip çıkıyorsanız her gün bu kervana bir kişiyi katalım ve İsmail Başkanımı Başkan yapalım, daha yaşanabilir bir Gülüç için bunu yapalım” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Gülüç Merkez Seçim Bürosu Açılışı yapılırken, Gülüç Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz hayırlı olsun tebriklerini kabul etti.