Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz,  Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Gümeli Belde yolunda devam eden sathi asfalt kaplama çalışmasını inceledi. 
Vali Tutulmaz, Kaymakam Yılmaz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Karayılmaz, Gümeli belde merkezi ile Aydınyayla köyü Geçmişaltı mevkisinde yapımına başlanan 6 km. bağlantı yolunda sathi asfalt kaplama çalışmalarını bir süre yerinde takip etti. 


Alapli Kaymakamı Vedat Yılmaz, İl Özel İdaresi ve Alaplı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce yürütülen sathi asfalt kaplama çalışmasının Gümeli Belde merkezi ile Aydınyayla köyü Geçmişaltı mevkisi arasındaki 6 km.lik bağlantı yolunda devam ettiğini belirterek, bu güzergâhtaki çalışmaların tamamlanmasıyla ilçe merkezi ile Gümeli beldesi arasında yol sorunu kalmayacağını bildirdi. 
Bu arada, Zonguldak Valisi Tutulmaz ve Kaymakam Vedat Yılmaz, incelemeleri sırasında karşılaştığı vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Vali Mustafa Tutulmaz,  Kaymakam Vedat Yılmaz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz ile emeği geçenlere teşekkür ettiler.