Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'ın eşi Dilek Didem Ayyıldız Mobil KETEM projesi kapsamında Alaplı ve Gümeli de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Proje ile ilgili bilgilendirme toplantıları düzenledi.  
Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'ın eşi Dilek Didem Ayyıldız beraberinde Zonguldak Halk Sağlığı Müdürü Aslıhan Külekçi  Mobil KETEM projesi kapsamında Alaplı ve Gümeli de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Proje ile ilgili bilgilendirme toplantıları düzenledi.
Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç ve eşi Nagihan Malğaç tarafından karşılanan Didem Ayyıldız, daha sonra Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret etti.
Ardından ilçeye bağlı Gümeli beldesine geçen Didem Ayyıldız ve beraberinde Zonguldak Halk Sağlığı Müdürü Aslıhan Külekçi  ile birlikte beldedeki vatandaşlara KETEM projesi ile ilgili bilgiler verdi. Gümeli Ana Sağlık Ocağını da ziyaret eden Didem Ayyıldız, görevlilerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
KETEM projesi ile ilgili bilgiler veren Didem Ayyıldız, projeye önem verdiklerini  Kanser'in erken teşhis ve tespiti için gereken çalışmaları yapacaklarını belirterek, “Bu projeler halkın kanser konusunda duyarlılığını artırmak için çok önemli, en büyük görevde insanın kendisine düşüyor. 
Özellikle kadınlarımız sağılığına sahip çıksın, taramalarını yaptırsın, Ümit ediyoruz ki kanser hastaları azalsın. Kanser erken tanı ile tedavi edilebilir bir hastalık. 
Her sekiz dakikada bir kadın meme kanserinde, her  altı saatte bir kadında rahim ağzı kanserinden hayatını kaybediyor" dedi.