Annesinin eşarbı ile kendini asarak intihar etti

Kdz. Ereğli'de 17 yaşındaki genç kız annesinin eşarbı ile kendini asarak intihar etti.
Ereğli'de Uzunmehmet Mahallesi Çavdarlı Caddesi'nde bir evde meydana geldi. B.B., henüz belirlenemeyen bir nedenle bunalıma girerek eşarpla kendini vestiyerin üst dolap kapakları üzerinde bulunan iki kulba astı. Şahıs yerde yatar vaziyette bulunurken, 112'ye haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk yaptıkları kontrolde şahsın öldüğünü tespit etti. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından B.B.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi morgu kaldırıldı.

 

Esrar operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı

Zonguldak'ta yapılan esrar operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı.
Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde yapılan operasyonda, 6 kişi gözaltına alındı. Yapılan operasyonda K.H., R.K., S.Ö., F.A., O.S. ve Ü.A. gözaltına alınırken, V.K. ve B.T. isimli şahısların firarda olduğu ve yakalama çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.
Yapılan operasyonda şahısların üzerinde 63 gram toz esrar maddesi, 7 gram tütünle karıştırılmış esrar maddesi, daralı ağırlığı toplam 752 gram kubar esrar maddesi, 19 adet kapsüllü uyuşturucu hap bulundu.

Korsan CD ve DVD satıcısı çıktı

Zonguldak'ta bir işyerinde elektrik kontağından yangın çıkmasının ardından polis ekipleri işyerinde yaptıkları incelemede çok sayıda korsan CD ve DVD ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre; Merkez Mahallesi Murat Ünlütürk Caddesi üzerinde S.S.'ye ait CD ve DVD satılan işyerinde elektrik kontağından çıkan yangın itfaiye görevlileri kısa sürede söndürüldü. Polis ekipleri işyerinde yaptığı incelemede ise satışa hazır toplam 340 adet korsan DVD- CD ele geçirdiği öğrenildi. İncelemelerin ardından 340 adet Korsan DVD-CD ve 1adet bilgisayara el konulduğu ve işyeri sahibi S.S. ise ifadesi alınmak üzere Güvenlik Şube Müdürlüğüne götürüldüğü öğrenildi.

Kız arkadaşından ayrıldı, bileklerini kesti

Zonguldak'ta kız arkadaşından ayrılan genç, bunalıma girerek ekmek bıçağı ile bileklerini keserek intihara teşebbüs etti.
Alınan bilgiye göre; Bahçelievler Mahallesi Mehmetçik Caddesi üzerinde oturan B.K. isimli kişi kız arkadaşından ayrılmasından dolayı bunalıma girerek evde bulunan ekmek bıçağı ile bileklerini keserek intihara teşebbüs etti. Hastaneye kaldırılan B.K.'nın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Evden 7 bin TL'yi çalarak kayıplara karıştılar

Zonguldak'ta bir eve giren kişi ya da kişiler evden 7 bin TL parayı ve altınları çalarak kayıplara karıştılar.
Edinilen bilgiye göre; Meşrutiyet Mahallesi Kapuz Caddesi SGK Lojmanlarında M.Y'ye ait eve giren kişi ya da kişiler, 8 adet çeyrek altını, 3 adet yarım altını, 1 çift altın küpeyi ve 7 bin TL'yi çalarak kayıplara karıştılar. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerinin ardından kişi yada kişileri yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi.

Gümrük kaçağı 26 adet cep telefonu ele geçirildi

Zonguldak'ta gümrük kaçağı 26 adet cep telefonu ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre; Kom Şube Müdürlüğü ekipleri şüphe üzerine durdukları İ.B isimli kişiyi üst aramasında 26 adet cep telefonu çıktığını ve yaptıkları incelemede ise, telefonların gümrük kaçağı olduğu öğrenildi. Polis ekipleri telefonlara el koyarken İ.B.'yi gözaltına alarak ifadesi alınmak üzere polis merkezi götürüldü. Olay ile ilgili 2 kişinin de arandığı öğrenildi.

Temizlik maddesini 'su' diye içerek zehirlendi

Ereğli'de temizlik maddesini su diye içerek zehirlendi.
Edinilen bilgiye göre; Belen Mahallesi Dedeoğlu Caddesi üzerinde oturan Z.O. isimli kişi evde temizlik yaptığı esnada kızı A.O. temizlik maddesini su diye içerek zehirlendi. Annesi ve babası tarafından hastaneye kaldırılan A.O.'nun hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Park halindeki otonun teybini çaldılar

Zonguldak'ta park halindeki aracın camını kırarak teybini çaldılar.
Alınan bilgiye göre: Mithatpaşa Mahallesi 712. Caddesi üzerinde K.A.'ya ait 67 EP 583 plakalı aracın ön camını kırarak kapıyı açan kişi ya da kişiler aracın teybini çalarak kayıplara karıştılar. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerinin ardından kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Tüfeğini kılıfsız taşıdı, 82 TL ceza yedi

Ereğli' ilçesine bağlı, Ormanlı Beldesinde tüfeğini kılıfsız taşıyan kişiye jandarma ekipleri 82 TL ceza kesti.
Edinilen bilgiye göre; Ormanlı beldesinde İ. A. isimli kişi ruhsatlı av tüfeğini Belde Merkezinde kılıfsız şekilde taşıdığı gerekçesi ile jandarma ekipleri tarafından 82 TL idari para cezası kesildiği öğrenildi.