Kdz. Ereğli Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Lokman Öztürk, dernek olarak Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında bir program düzenleyeceklerini söyledi.
Kutlu Doğum Haftası programının bu yıl ikincisini gerçekleştireceklerini belirten Öztürk, programa Zonguldak il Müftüsü Refik Bulut'un konuşmacı olarak katılacağını söyledi.
Programa ilçe halkını beklediklerini belirten Öztürk, Peygamber Efendimizin Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla özel bir program düzenleyerek Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerini kutlamak istedik. Geçen yıl ilk kez düzenlediğimiz gece oldukça büyük ilgi gördü. Üyelerimiz ve bölge halkımızın istekleri ile bu yıl tekrarını gerçekleştiriyoruz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, tüm halkımızı gecemize bekliyoruz dedi.
Program ile ilgili bilgiler veren Öztürk, Geceye ünlü ilahi sanatçılarından Feyzullah Koç ve Fatih Öztürk gecede sahne alarak en çok sevilen ilahileri seslendireceklerdir. Ayrıca semazen ekibi de bir gösteri sunacaktır. Gecemiz 19 Nisan 2012 Perşembe günü saat 19.00 Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecektir diye konuştu.