2012 Yılında KOSGEB desteklerinden yararlanmak isteyen firmaların KOSGEB veri tabanına kayıt yaptırmalarının zorunlu olduğu açıklandı. Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada, daha önce üyelik kaydı yaptırmış olan firmaların da güncelleme yapmak için oda bünyesinde bulunan KOSGEB Sinerji Odağı birimine gelerek istenilen güncellemeleri yapmaları gerektiği belirtildi.

GÜNCELLEMEYE İLİŞKİN EVRAKLAR

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklama şu şekilde: KOSGEB üyesi firmalardan güncelleme yapmak için istenilen evraklar: Muhasebe onaylı 2011 yılı bilanço ya da hesap özeti, Muhasebe onaylı 2011 yılı ödenen prim gün sayısını gösteren belge, bağlı bulunulan odadan faaliyet belgesi yada oda kayıt belgesi, bağlı bulunulan odadan ticaret sicil gazetesi yada oda sicil tasdiknamesi, imza sirküleri yada şahıs ise imza beyannamesi.

YENİ FİRMALARDAN İSTENİLEN EVRAKLAR

Muhasebe onaylı 2011 yılı bilanço ya da hesap özeti, Muhasebe onaylı 2011 yılı ödenen prim gün sayısını gösteren belge, bağlı bulunulan odadan faaliyet belgesi yada oda kayıt belgesi, bağlı bulunulan odadan ticaret sicil gazetesi yada oda sicil tasdiknamesi, imza sirküleri yada şahıs ise imza beyannamesi, vergi levha ve nüfus cüzdanı fotokopisi)