Gündem Gazetesi'nin 24. Kuruluş yıldönümünü kutluyor.
Kdz. Ereğli'de 13 Kasım 1989 yılında Emekli Öğretmen Ali Osman Eser tarafından kurulan Gündem Gazetesi'nin çeyrek asra yaklaşan tarihinde ilçe basını içersindeki temel taşları arasındaki yerini aldı.
Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser, 24. yılı kutlamanın çeyrek asra bir adım kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, mütevazı kutlama kabulünü gazetenin merkez büro ofisinde gerçekleştireceğine dikkat çekti.
Gündem Gazetesi olarak Ereğli ve Alaplı'da kesintisiz olarak 23 yıldır hizmet verdiklerini belirten Eser, şunları söyledi:
Bugün 24. yılımızdan ilk günümüzü alarak yılda da halkın ve hakkın sesi olma gayretimizi sürdüreceğiz. 23 yılı dolu-dolu geride bırakmak ve 24. yayın yılına adım atmak gerçekten gurur verici. Gündem, bölgenin sesi soluğu olma amacıyla kısıtlı imkanlara karşın önemli mücadeleler veriyor. Gazetesi'ne ilk günden bu güne emek veren onlarca, yirmilerce, ellilerce isme, beynine, yüreğe ve kaleme teşekkürler ediyoruz. Gazetemiz Kurucusu Ali Osman Eser'in önderliğinde yayın hayatına başlayan gazetemiz, Ali Suat Eser'in yayın hayatını sürdürüp bugünlere geldi. Yayın ve Hukuk Danışmanımız Yücel Eser'in görev ve sorumluluk bilinci ise bir başka. Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Yasin Ören, kadromuza katıldıkları günden bu yana büyük güç katan Şaban Atalay, Aysun Akkaya, Nermin Akkaya, Hediye Eser, Aydın Ayhan Hüseyin Çolpan gibi gazeteye emek veren bir diğer isimleri unutmamız mümkün değil. Geniş köşe yazarı kadrosu, tarafsız ve sorumlu yayın anlayışıyla her daim aranılan ve beğenilen gazete olma özelliğini sürdüren gazeteniz Gündem, yine okurlarından, kamuoyundan, bölge halkından aldığı güç ve destekle yoluna devam edecek. Ekip çalışması ve takım ruhuyla, her yeni doğan günde adeta yeniden doğan Gündem, güçlü ve etkin kadrosu ve köşe yazarlarıyla yine yerel gündemi sizlere gazete olarak, internet sitesi olarak ulaştıracak, her daim sesiniz ve sözcünüz olacaktır. Bize manen ve madden destek olan tüm yüreklere ve kimliklere teşekkürler ediyoruz. Ulu Önder Atatürk'ün laik Cumhuriyet anlayışı, anlayışımız, yolumuz, rehberimiz ve ışığımız olacak ve içimizdeki millet, vatan, bayrak ve Atatürk sevgisi sonsuza dek yaşayacaktır.