Bartın, Safranbolu, Ereğli Alaplı, Çaycuma. Devrek TSO Genel Sekreterleri Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya geldi

 

 

Bütçe ve Muhasebe tekniği başta olmak üzere pek çok konuda istişare yapmak için Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasında toplanan Bartın, Safranbolu, Ereğli Alaplı, Çaycuma. Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterleri  Muhasebe memurları yeni genelge ve yönetmelikler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

 

 Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Renda Okay toplantıda ele alınan konuların  büyük bir bölümünü bütçe ve muhasebe tekniğinin oluşturduğunu  belirtti. ZTSO Genel Sekreteri Okay ,odalarda şeffaflığın esas olduğunu ,bu nedenle  yapılan tüm harcamaların muhasebe tekniğine uygunluğunun şart  olmasını gerektiğini vurgulayarak “ Muhasebe tekniğinin yeni düzenlemelere göre yapılması bizler için çok önemli ayrıca ,Mesleki yenilikleri takip etmek düzenlemeleri buna göre yapmak hususunda  görüşlerimizi belirttik. 2011 yılı bütçesinin  hazırlanması sırasında dikkat edilmesi gereken hususları meslektaşlarımız ile yeniden ele aldık, değerlendirdik. Zaman zaman gerçekleşen toplantılardan birisini daha odamızda gerçekleştirdik..” dedi.