Vali Erol Ayyıldız beraberinde İlçe Kaymakamı İbrahim Çay, AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan'ın da katılımı ile tersaneler bölgesini gezdi, tersanecilerin sorunlarını dinledi.

 

İnceleme ve ziyaretlerin ardından açıklama yapan Milletvekili Candan, Biz istiyoruz ki hem valimiz hem biz birlikte olalım problemleri birlikte hareket ederek çözelim. Elimizden geleni yapmaya tersaneler bölgesini yeniden ayağa kaldırmak için yoğun çaba sarfediyoruz dedi.

 

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız beraberinde Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Gülüç, Gökçeler Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası İrfan Erdem'in de katılımı ile tersaneler bölgesinde incelemede bulundu tersane sahipleri ile görüştü. İlk olarak Ustaoğlu Yat Gemi Sanayi firmasını ziyaret eden Vali Ayyıldız ve beraberindeki heyet firma yöneticilerinden ve Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem'den sektörün sıkıntıları ve çözüm önerilerine ilişkin değerlendirmede bulundular. Tersaneler bölgesini gezen ve Yunanistan'da bir firmaya teslim edilmek üzere hazırlanan gemiyi de inceleyen heyet gemi ile ilgili de bilgiler aldı. AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan ziyaretlerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamasında, Sayın Valimiz ile tersaneler bölgesini gezme fırsatı bulamamıştık. Tekrar tersaneler bölgesini birlikte gezdik. Tersanecilerin problemlerini valimizin dinlemesini sağladık. Biz istiyoruz ki hem valimiz hem biz birlikte olalım birlikte hareket edelim aynı sıkıntıları dile getirelim istiyoruz. Sayın Valimiz göreve başladığından beri bölge ile fazla mesai harcıyor, elimizden bizde geleni yapıyoruz. İnşallah bizim de bu bölgeye bir faydamız olsun