Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever ve bazı CHP'li Belediye Meclis Üyeleri'nin AKP'ye geçeceğine dönük söylentiler bulunduğunu belirten AKP Ormanlı Belde Başkanı Mehmet Erdoğdu, "Böyle bir ne talebimiz oldu ne de bir talep geldi. Dedikodu mekanizması yine çalışıyor" dedi.

AKP Ormanlı Belde Başkanı Mehmet Erdoğdu, gazeteniz Önder'in merkez bürosuna yaptığı ziyarette son günlerde kamuoyunda konuşulmaya başlanan, "CHP'li Belediye Başkanı Yaşar Sever bazı belediye meclis üyeleri ile eski partisi AKP'ye geri mi dönecek?" söylentilerine noktayı koydu.
Erdoğdu konuya ilişkin yaptığı açıklama şu şekilde: Son günlerde CHP'li Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever ve bazı CHP'li Belediye Meclis üyelerinin AKP'ye geçeceklerine dönük söylentiler var. Bu konuya ilişkin en yetkili ağızdan vereceğim cevap şudur, şuan böyle bir gelişme yok, ne bizim bu yönde bir talebimiz ne de Belediye Başkanı Yaşar Sever ve CHP'li belediye meclis üyelerinin girişimi var. Dedikodu mekanizmasının hizmetleri engelleme noktasında çalıştığını görüyoruz. Buradan bir kez daha çağrı yapıyorum ve diyorum ki Ormanlı'ya hizmet getirme noktasında birlik ve beraberlik içerisinde hareket edelim, elimizden ne geliyorsa gece gündüz yapmaya hazırız. Koltuklar gelip geçicidir önemli olan beldemize çivi üstüne çivi çakmaktır"