Armutlucuma ve Civar Köyleri Yardımlaşma Derneği, bir kez daha Ereğli-Devrek karayolunu gündeme getirdi.

Dernek Başkanı Şenol Akyol ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ile Orman Bakanlığı Personel Daire Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Şen'i makamlarında ayrı ayrı ziyaret ettiği bildirildi.

İlk ziyareti AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'a gerçekleştiren Başkan Akyol ve yönetim kurulu üyeleri bölgenin sorunları hakkında bilgiler verdi. Ulupınar ise bölge için önemini bildiği Ereğli-Devrek Yolu'nu bu dönem içerisinde bitirmek için büyük gayret sarf edeceğini söyledi. 

Akyol ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş'ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Akyol, Demirtaş'tan bölgeye faydalı yapıcı muhalefet beklediğini söyledi. Demirtaş ise ziyaretten son derece mutlu olduğunu belirterek önceliğinin Ereğli-Devrek Karayolunun yapılması olduğunu dile getirdi. Akyol ve yönetim kurulu üyelerimiz son olarak ise Orman Bakanlığı Personel Daire Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Şen'i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Şen, bulunduğu görevde Zonguldak'a faydalı işler yapacağını ifade etti.

(Haber Merkezi)