AKP Alaplı İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı 3. Olağan Genel Kongresi yapıldı.
Alaplı Kültür Salonunda yapılan ve tek liste halinde gidilen seçim sonucunda Şule Gündoğdu 2. kez Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.
Kongrede konuşan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Alaplı için önemli çalışmalar yapmakta olduklarını kaydederek, en önemli yatırımlardan biri olan dezarj sistemi kuruşması için 1 ay içinde ihale yapılacagını belirtti.
Milletvekili Özcan Ulupınar, ise konuşmasında, "Sizin oylarınızla bu göreve seçildik. Amacımız sizin oylarınıza laik olmak için bölgemize ve milletimize en iyi hizmeti vermektir. Hiç bir zaman sizleri pişman etmeyeceğiz. Elimizin kırılsaydı da oy vermeseydim dedirtmeyeceğiz. Alaplı inşallah tıpkı Ereğli gibi Zonguldak'ın parlayan yıldızı olacaktır. Zonguldaklığımız sahipsiz bir şehir değildir" diye konuştu. Kongreye, AK Parti Zonguldak Milletvekileri Özcan Ulupınar ve Ercan Candan, İl Başkanı Hamdi Uçar, Alaplı Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaman, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk, Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Ak Parti Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Havva Yılmaz, İl genel ve Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti Alaplı İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.