Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'ne Bölüm Başkanı olarak atanan Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Zekai Güner ilçedeki veda ziyaretlerini sürdürüyor.
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'ne Bölüm Başkanı olarak atanan Prof. Dr. Zekai Güner, Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden'e veda ziyaretinde bulundu. Prof. Dr. Zekai Güner, 1989'dan beri Alaplı Meslek Yüksekokulu'nda görev yaptığını belirtti. Görev yaptığı süre içerisinde çok güzel işler yaptıklarını belirten Güner, “Alaplı Meslek Yüksekokulu'nda görev yaptım, son 15 yılda okul müdürü olarak görevime devam ettim. 28 Aralık 2010 tarihi itibarıyla da Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak görev sürem doldu. Karaelmas Üniversitesi Rektörümüz Mahmut Özer, Karaelmas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nü kurmak üzere beni görevlendirdi. Daha doğrusu daha önce kağıt üzerinde kurulmuş bu bölümü harekete geçirmek, canlandırmak, buraya öğrenci almak maksadıyla ben buradaki görevimi tamamlamış oldum. Bu süreç içerisinde gerçekten çok güzel işler yaptık” dedi.
Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden de, Güner'in Yüksekokul'da 5 dönem müdür olarak görev yaptığını görev sürecinde başarılı çalışmalara imza attığını kaydetti. Kendisi ile uzun yıllar aynı çatı altında çalışmanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Henden, “Prof. Dr. Zekai Güner ile uzun yıllar birlikte çalıştık. Kendisinin Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'ne Bölüm Başkanı olarak atanması bizi sevindirmiş ama bir o kadarda üzmüştür. Başarılı çalışmaları ile hepimizin kalbinde önemli bir yer tutan hocamıza yeni görevinde başarılar diliyor. Alaplı Meslek Yüksek Okuluna verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.