Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği  (ÇYDD) Kdz. Ereğli Şubesi, 2013-2014 eğitim ve öğretim döneminin sonunda, burslu 23 üniversite öğrencisini mezun etmenin haklı gururunu yaşadı. 
ÇYDD Kdz. Ereğli Şube Başkanı Hakime Tuncer Gazeteniz Önder’e yaptığı açıklamada duygularını şöyle ifade etti:
“Her yıl yaptığımız gibi bu yıl da mezunlarımızla bir araya gelerek  yemek yedik. Atatürk Türkiye’sinin birer ferdi olarak Cumhuriyet değerlerine bağlı yeni nesillerin yetişmesinde sunacakları katkının önemini vurguladık. Onları özleyeceğimizi ancak gittikleri yerlerde çağdaş birer genç olarak çok çalışacaklarına inancımızın tam olduğunu söyledik. 

 

Gençlik Komisyonu sorumlusu Mehtap Kınay gençlerle olan arkadaşlığını ve yaptıkları çalışmaları anlattı. Geçen dönem Gençlik Birimi Kolaylaştırıcısı Safiye Alıcı yönetim kuruluna ve arkadaşlarına hitap etti. Günün sürprizi ise gençlerimizin bizlere birer anı plaketi sunmalarıydı. 
Daha sonra geleneksel hale getirdiğimiz mezuniyet pastasını hep beraber kestik. Öğrencilerimizin bizleri hatırlaması adına hediyelerini verdik. Oldukça duygusal anlar yaşadık. Türkan Saylan’ın dediği gibi “Güneş umuttan şimdi doğar” anlayışı ile geleceğe güvenle ve inançla bakabilmek için daha çok çalışmamız gerektiğini vurguladık.”

 

(Haber Merkezi)