Karadeniz Ereğli Özel Anadolu Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ercan Yalçın ve Genel Müdür Semih Çolak, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ali Sadi Ünsal ile Karadeniz Ereğli Emniyet Müdürü Niyazı Çolak’ı makamlarında ziyaret etti.

Anadolu Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ercan Yalçın ziyaretler sırasında Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ali Sadi Ünsal ve İlçe Emniyet Müdürü Niyazı Koçak’a yeni görevlerinde başarılar dilerken, Anadolu Hastanesi hakkında geniş bilgi verdi. Anadolu Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ercan Yalçın, hastanelerinin artık askeri personele de hizmet vermeye başladığını ifade ederek, maddi durumu iyi olmayan askerlerin, Devlet Hastaneleri’nde faydalandıkları tüm hizmetlerden aynı koşullarda kendi hastanelerinde de faydalanabileceklerini dile getirdi. Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Semih Çolak ise, ziyaretler esnasında, hastanelerinin ilçe ekonomisine katkılarının ve oluşturdukları istihdamın altını çizdi. Anadolu Hastanesi’nin 267 insana iş ve aş imkanı oluşturduğuna dikkat çeken Genel Müdür Çolak, “Anadolu Hastanesi şu an 267 çalışanı ile ilçede önemli bir istihdam kapısı durumundadır. Ayrıca bunun yanı sıra devlete ürettiği katma değer ise yadsınamayacak kadar önemlidir. Hastanemiz 2008 yılında ödediği vergilerle Zonguldak 5’incisi, Ereğli 4’üncüsü olmuştur. 2009 yılı vergi sıralamasında ise Zonguldak 5’incisi, Ereğli 2’ncisi olduk. Günlük olarak ortalama 800-900 vatandaşımıza sağlık hizmeti vermekteyiz” dedi.

Genel Müdür Semih Çolak, gerek Bölge Komutanlığı’nın gerekse İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün tüm sosyal projelerine destek olacaklarını da sözlerine ekledi.